Nieuwe shorts nodig voor de zomer? Check dan snel deze top deal van America Today

De dagen waarop je in 2019 een korte broek kon dragen, zijn nog op één hand te tellen. Logisch, want de lente is pas net begonnen. De zonnige dagen komen er dus nog aan. Jij bent daar ongetwijfeld wel klaar voor, maar is je garderobe dat ook? Waarschijnlijk niet en daarom moet je bij America Today zijn. Daar hebben ze nu namelijk een One Stop Summer Shop. Hier kun je in één keer je hele zomer garderobe scoren en dat doe je dan ook nog eens met flinke korting.

Van shirt tot slipper en van shorts tot zomerse accessoires. Je kunt het allemaal vinden bij America Today, zonder te veel te betalen. Zo scoor je nu twee shorts voor 70 euro. Dankzij de meerekende stof zitten ze heerlijk en omdat ze na productie gekleurd zijn, blijven ze extra lang mooi en krimpen ze niet. Je kunt dus met een gerust hart een balletje gaan trappen in het park en vervolgens zonder zorgen je bevlekte broek in de was gooien.

America Today

Je kunt er nu twee uitkiezen voor slechts 70 euro en dat is nog niet zo gemakkelijk. De shorts zijn er namelijk in dertien verschillende varianten. Zeven effen en zes stuks met een zomerse print. Daar zitten er ongetwijfeld twee tussen die bij je smaak passen. Benieuwd? Klik dan hier om ze te bekijken, of om ze gewoon meteen te bestellen. Wel zo slim, want dan loop jij er direct goed bij wanneer het kwik richting de twintig graden gaat.

In samenwerking met America Today

Reageer op artikel:
Nieuwe shorts nodig voor de zomer? Check dan snel deze top deal van America Today
Sluiten