Petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te schrappen gaat viral

De strijdt tussen Johnny Depp en Amber Heard woedt voort in de rechtbank. Depp spande een rechtszaak tegen de actrice aan wegens laster, van maar liefst 50 miljoen dollar.

Amber Heard vs. Johnny Depp

Het gaat om een Washington Post stuk waarin Heard beschrijft dat ze het slachtoffer is van huiselijk geweld. Depp werd niet genoemd in het stuk, maar hij beweert dat de gevolgtrekkingen sterk genoeg waren om hem te belasteren.

Sterker nog, de acteur beweert in de aanklacht zelfs dat hij de rol als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean franchise door dat stuk heeft verloren. Disney werkt aan een reboot van de filmreeks, waarvan je de eerste details hier kunt lezen.

Daar blijft het bij lange na niet bij. In een losse rechtszaak tegen zijn voormalige advocaat, die uiteindelijk geschikt is, kwam aan het licht dat Johnny Depp persoonlijk de directie van Warner Bros. heeft gevraagd om Amber Heard uit DC’s Aquaman te schrappen, en haar geen andere rollen meer te geven in projecten van Warner Bros.

Petitie: geen Heard in Aquaman 2

Sindsdien zijn er geen openlijke ontwikkelingen, bewijsstukken of getuigenissen aan het licht gekomen. Dat weerhoudt fans van Depp en Heard er achter niet van om alsnog actie te ondernemen. Een petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te schrappen heeft op Change.org al meer dan 36.000 handtekeningen.

Aan de andere kant willen fans van Amber Heard ervoor zorgen dat Depp niet meer terugkeert in de Fantastic Beasts franchise, al hebben zij nog niet zulke aantallen weten te verzamelen. Voor zover we weten blijft het gelukkig bij online ophef en petities waar studio’s niks mee gaan doen. In dit geval beslist de rechter wie er echt aan de schandpaal genageld moet worden.

Eind 2021 krijg je gewoon Johnny Depp te zien als Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts 3, en eind 2022 schittert Amber Heard als Mera in Aquaman 2.

Reageer op artikel:
Petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te schrappen gaat viral
Sluiten