Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 25 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Deze all terrain e-bike bestel je voor een spotprijs

Of je ‘s werelds rijkste man Jeff Bezos wel of niet wil spekken, laten we aan jezelf over. Feit is dat de Nederlandse tak van zijn bedrijf Amazon stunt met een sportieve elektrische fiets voor een spotprijs.

Als je een paar jaar geleden op zoek was naar een betaalbare elektrische fiets, kwam je niet verder dan een verlaagde e-bike voor bejaarde vrouwen. Tegenwoordig ziet het landschap er beter uit, getuige deze drie budgettoppers. Aan dat rijtje kan ook deze Smart Mountainbike van Amazon worden toegevoegd.

Sportieve elektrische fiets bij Amazon

De e-bike heeft het uiterlijk en eigenschappen van een ATB (all terrain bike) en beschikt over een subtiele bagagedrager. De accu is afneembaar en zit weggewerkt op de stang van de elektrische fiets. Op deze sportieve tweewieler mag je gezien worden.

e-bike, mountainbike, amazon, elektrische fiets, sportief
(Afbeelding: Amazon)

De 36V / 8-13Ah SANYUAN 18650 Li-batterij heeft een actieradius van maximaal 90 kilometer en is uitgerust met een slimme lithium-batterijlader. Binnen 3 á 4 uren is de accu van deze elektrische fiets opgeladen.

Meer specificaties van de all terrain e-bike

Volgens Amazon biedt de 350W 36V-hogesnelheidsmotor jou in vijf verschillende standen trapondersteuning tot en met 35 kilometer per uur. Dat betekent dus dat je een helm op moet. Wees gerust, die zijn tegenwoordig best stijlvol en zien er in dit geval zelfs uit als een baseballpet.

elektrische mountainbike, amazon, e-bike, atb, elektrische fiets
(Afbeelding: Amazon)

Verder beschikt de elektrische fiets over een voorvork met vering, schijfremmen op het voor- en achterwiel, Shimano-versnellingen en een overzichtelijk LCD-scherm voor de benodigde informatie als snelheid en range. Meer specificaties vind je hier.

Te koop bij Amazon

De all terrain e-bike koop je bij Amazon voor 824,14 euro. Mocht je in plaats van een 13Ah-accu voor eentje met 10Ah of 8Ah gaan, betaal je zelfs nog minder voor de elektrische fiets. Je krijgt 365 dagen garantie op het frame en 180 dagen op de accu.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze all terrain e-bike bestel je voor een spotprijs
Sluiten