Pim Jansen
Pim Jansen Style 6 okt 2020

Amazon introduceert personal shopper voor 4,99 per maand

Een personal shopper is niet meer alleen weggelegd voor de Kim Kardashians en David Beckhams van deze wereld. Amazon biedt er eentje aan voor 4,99 dollar per maand.

De nieuwe dienst heet Personal Shopper by Prime Wardrobe en is alleen beschikbaar via je smartphone.

Personal Shopper van Amazon Prime Wardrobe

Om alvast alle misvattingen uit de wereld te helpen: het gaat om een digitale en, volgens Amazon Prime Wardrobe, slimme assistent. Verwacht dus niet dat Fred van Leer of Thijs Willekes ineens bij je op de stoep staat. Jij geeft aan wat je smaak en budget is, waarna de digitale personal shopper uit duizenden merken items selecteert die bij jou passen.

Vervolgens kies jij acht items, die je gratis krijgt toegestuurd om te passen. Je krijgt zeven dagen om te beslissen welke kleding je houdt. Terugsturen is gratis en kan in een speciale meegeleverde tas. Je kunt meerdere profielen aanmaken voor een personal shopper van Amazon Prime Wardrobe, zodat je niet de hele tijd je voorkeuren hoeft aan te passen. Maar je kunt slechts één profiel per maand laten stylen.

4,99 per maand

Amazon vraagt 4,99 dollar per maand voor de dienst Prime Wardrobe. Deze is vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en wordt volgens verschillende techwebsites later dit jaar uitgerold in Europa, waar het bedrijf van Jeff Bezos tegenwoordig ook vol aanwezig. Lees hier meer over de dienst, die het goed doet op verjaardagen. Want wie kan nou zeggen dat hij een personal shopper heeft?

Amazon Prime Wardrobe mag straks dan jouw personal shopper zijn op het gebied van kleding, wij hopen nog lang jouw persoonlijke stijladviseur te blijven op het gebied van sneakers. Wekelijks delen we de nieuwste releases onthullingen. Bekijk hier de top 5 nieuwe sneakers van afgelopen week.

💵 Check ook: Jeff Bezos rijkste persoon ooit na megawinst op aandelenmarkt

Reageer op artikel:
Amazon introduceert personal shopper voor 4,99 per maand
Sluiten