Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 1 jul 2020
Leestijd: 3 minuten

Netflix-killer: deze 7 topseries dropt Amazon Prime Video in juli

Het is 1 juli, wat betekent dat niet alleen Netflix maar ook Amazon Prime Video een lading nieuwe series voor je klaar heeft staan. Prime Video is nu in Nederland beschikbaar voor slechts 2,99 euro.

Daarbij verwacht je een beperkt aanbod, maar het tegendeel is waar. Amazon Prime Video staat vol met topfilms en series waarbij het aanbod van Netflix vaak verbleekt. Onlangs zetten we al een lijst met topfilms op een rijtje. Nu zetten we zeven nieuwe grote series op een rijtje die je vanaf 1 juli kunt gaan streamen voor slechts 2,99 euro.

Modern Family (seizoen 1 tot en met 9) – 1 juli

Fans waren onlangs dolblij toen bekendgemaakt werd dat Modern Family terug zou keren naar Netflix. Het is misschien wel de grootste sitcom van de afgelopen tien jaar. Nu staan de eerste negen seizoenen ook op Amazon Prime Video. Seizoen tien laat nog even op zich wachten, maar het duurt gelukkig wel even voor je door alle avonturen van de driefamilies heen gebinged bent.

American Horror Story (seizoen 1 tot en met 5) – 1 juli

American Horror Story is al voorbij het negende seizoen. Amazon biedt je vanaf deze maand de kans om te beginnen aan deze prijswinnende topserie. De eerste vijf seizoenen zijn namelijk aan het aanbod toegevoegd. Elk seizoen vertelt een op zichzelf staand verhaal, met enkel overlap qua een aantal personages en thema’s. Heerlijke horror van hoog niveau!

Homeland (seizoen 1 tot en met 7) – 1 juli

Het houdt niet op met de topseries. Het voelt bijna alsof Amazon de helft van vrijwel elk ‘top 10 beste series’-lijstje heeft aangekocht. In juli kun je de eerste zeven seizoenen van deze geprezen show gaan streamen. We volgen CIA-agent Carrie Mathison. Ze jaagt op een spion van Al Qaida die zich verschuilt in de Amerikaanse Marine. Een mooie voorbereiding op het laatste, achtste, seizoen.

Prison Break (seizoen 1 tot en met 5) – 1 juli

Nog zo’n klassieker! Volgens mij heeft iedereen ondertussen Prison Break gezien, maar Amazon biedt je nogmaals de kans om de gebroeders Scofield te zien ontsnappen. Na seizoen 1 gaat de kwaliteit bergafwaarts, maar dat mag de pret niet drukken. Hoe Michael zijn broer Lincoln bevrijdt is nog steeds één van de hoogtepunten van de moderne televisie. Oh ja, en er is goed nieuws: Fox heeft bekendgemaakt dat er nog een zesde seizoen komt.

Hanna (seizoen 2) – 3 juli

Seizoen 1 staat uiteraard nog steeds op Prime Video, maar nu gaat het verhaal eindelijk verder met het tweede seizoen. Hanna is nog steeds op de vlucht, terwijl de overheid op haar jaagt. Ze wil maar één ding: erachter komen wie ze echt is en of er meer slachtoffers van het Utrax-programma zijn. Tip: check ook de originele film!

Sons of Anarchy (seizoen 1 tot en met 7) – 15 juli

Ook met Sons of Anarchy scoort Amazon een serie die je ook op Netflix kunt vinden. Het aantal aangeboden seizoenen komt met 1 tot en met 7 overeen. We volgen Jax teller, de vicepresident van een beruchte motorclub en zoon van de oprichter.

Absentia (seizoen 3) – 17 juli

Voor seizoen 3 van Absentia moet je nog een paar weken geduld hebben, maar dan heb je ook wat: seizoen 3 voert de spanning nog verder op. Emily Byrne heeft bijna haar FBI-schorsing achter de rug, maar een internationale strafzaak draagt roet in het eten te gooien. Kan ze haar familie en Nick redden? Om het allemaal nog spannender te maken stuit ze ook nog eens op een samenzwering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix-killer: deze 7 topseries dropt Amazon Prime Video in juli
Sluiten