Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 7 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze e-bike is een superkoopje voor luie mountainbikers

De een verafschuwt de komst van Amazon in Nederland, de ander omarmt de webwinkel. Feit is dat je op niet veel plekken een goedkopere elektrische fiets vindt. En wees gerust: de specificaties en het uiterlijk van deze mountain e-bike mogen er zijn.

Vorige week las je over deze ATB met elektromotor, die je nog altijd voor een spotprijs op de kop tikt. Maar het kan nog gekker bij Amazon. Deze mountain e-bike ziet er zonder pakjesdrager niet alleen sportiever uit, hij is ook een stuk goedkoper.

Mountain e-bike bij Amazon

We moeten erbij zeggen dat het een model is voor mensen die geen extreme eisen stellen aan een elektrische fiets. Neemt niet weg dat deze mountainbike bij Amazon over prima materiaal beschikt. Zo heb je dankzij de 36V/8Ah lithium-batterij nog altijd een actieradius van 30 tot 50 kilometer.

elektrische mountainbike, e-bike, elektrische fiets, amazon

Naast het temmen van bospaadjes is deze tweewieler ideaal als stadsfiets. Voor de langere toertochten is hij niet geschikt, te weten dat de accu er 5 tot 7 uren over doet om volledig opgeladen te worden. Wel is de fiets met 16 kilogram zeer licht in gewicht, dus fietsen zonder trapondersteuning is prima te doen.

Meer specificaties van de elektrische fiets

Dan de aandrijving. Deze mountain e-bike van Amazon beschikt over een 250W high-speed borstelloze motor in het achterwiel, die trapondersteuning biedt tot 35 kilometer per uur. Dat betekent dat je op deze elektrische fiets verplicht bent om een helm te dragen. Wees gerust, je hebt tegenwoordig stijlvolle varianten die niet zijn te onderscheiden zijn van een baseballpet.

Verder heeft deze elektrische mountainbike 26 inch schokabsorberende banden, lichtgewicht magnesium velgen, een schokabsorberende voorvork en een comfortabel gelzadel. Meer informatie over de elektrische fiets vind je hier.

Te koop bij Amazon

Komen we uit bij de verkoopprijs. Je bestelt deze sportieve mountain e-bike voor 1.076 euro bij Amazon. De levertijd is twee à drie weken en na ontvangst heb je 30 dagen de tijd om je te bedenken.

🚵🏽‍♂️ Check ook: Mountainbiken in de Ardennen: 5 prachtige MTB trails

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze e-bike is een superkoopje voor luie mountainbikers
Sluiten