Het is officieel! Amazon gaat komen met een ‘The Lord of The Rings’ tv-serie

Het laatste deel van de The Lord of The Rings trilogie ging bijna 15 jaar geleden in première, maar we zijn de epische filmserie nog lang niet vergeten. De slag om Helmsdiepte, het iconische “you shall not pass!” van Gandalf, de enten die Isengard afbreken, het moment waarop iedereen buigt voor de vier hobbits, de ring die in het vuur van de doemberg valt en ga zo maar door. Als jij bij het terugdenken ook weer kippenvel krijgt, dan hebben we goed nieuws voor je.

The Lord of The Rings komt terug! Niet naar het witte doek, maar wel naar je televisie. Mediagigant Amazon heeft namelijk de televisierechten van de populaire filmserie gekocht. Het plan is om een serie te maken die zich afspeelt voorafgaand aan de gebeurtenissen uit de eerste film uit de The Lord of The rings trilogie, The Fellowship of the Ring.

Amazon Prime

Helemaal als een verrassing komt dit nieuws niet. Het was namelijk al bekend dat Amazon in gesprek was met productiebedrijf Warner Brothers en de erfgenamen van de schrijver van de boeken waar de films op gebaseerd zijn, J.R.R. Tolkien. De serie zal te zien gaan zijn op de streamingdienst van Amazon, genaamd Prime.

Verder is er nog maar weinig bekend over de serie. Wie gaat de regie op zich nemen, welke acteurs gaan we zien, vanaf wanneer kunnen we de serie gaan verwachten? Stuk voor stuk vragen waar we voorlopig nog geen antwoord op hebben, maar het belangrijkste is dat The Lord of The Rings eindelijk weer zijn terugkeer gaat maken. Our precious!

LADbible

Reageer op artikel:
Het is officieel! Amazon gaat komen met een ‘The Lord of The Rings’ tv-serie
Sluiten