Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 2 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Amazon dropt stijlvolle elektrische fiets onder de 1000 euro

Dat je bij bij Bol.com lekkere e-bike deals vindt, weten we inmiddels. Maar ook Amazon kan er wat van. Check deze stijlvolle elektrische fiets van Chrisson, die je voor minder dan 1000 euro op de kop tikt.

Vorige week dropte Bol.com de Sport 28, een betaalbare elektrische fiets in de stijl van een retro racefiets. Ga je liever voor wat meer comfort en een nóg lagere prijs? Check dan de Chrisson E-Gent Trekking en City E-Bike bij Amazon.

E-bike van Chrisson bij Amazon

De meeste elektrische fietsen onder de 1000 euro zien er niet uit, maar bij deze Chrisson e-bike is dat een ander verhaal. Natuurlijk, over smaak valt niet te twisten, maar het frame van deze elektrische fiets oogt sportief en modern.

elektrische fiets, amazon, e-bike, chrisson e-gent
(Afbeelding: Chrisson)

Het enige nadeel van het uiterlijk is de accu op de bagagedrager. Die zie je toch liever ergens weggewerkt in het frame, maar dat kun je voor de scherpe verkoopprijs van Amazon nauwelijks verwachten.

Specificaties van de elektrische fiets

Die accu op de bagagedrager van de e-bike heeft een vermogen van 13,4 Ah en biedt jou een maximale actieradius van 100 kilometer. De batterij is moeilijk te stelen, doordat hij is voorzien van diefstalbescherming. Dankzij de 250 W, 36 V motor, die zit verwerkt in het voorwiel, krijg je trapondersteuning. Die is onderverdeeld in vijf verschillende standen, tot een snelheid van 25 kilometer per uur. Met een eenvoudig bedienbaar LCD-schermpje bepaal je in welke mate je trapondersteuning krijgt. Daarnaast levert het schermpje informatie over de batterijduur, snelheid en andere data.

elektrische fiets, amazon, e-bike, chrisson e-gent
(Afbeelding: Chrisson)

Verder beschikt de elektrische fiets van Amazon over een aluminium frame, Shimano Acera-versnellingen, krachtige Shimano V-remmen, dubbelwandige aluminium velgen met Schwalbe-banden en StVZO-verlichting. Prima materiaal, meer informatie vind je hier.

Te koop bij Amazon

Je koopt de -bike van Chrisson bij Amazon voor 949,95 euro. Daar kan zelfs deze elektrische fiets van Lidl nauwelijks tegenop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Amazon dropt stijlvolle elektrische fiets onder de 1000 euro
Sluiten