Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 25 feb 2018

Speel als Aloy in Monster Hunter World

Eén van de populairste games van dit moment is zonder twijfel Monster Hunter World. Het is een game waar jij mag gaan jagen op enorm grote beesten om vervolgens met de voorwerpen die zij achterlaten allemaal nieuwe wapens en andere voorwerpen te maken. Het is een titel die ideaal is om met vrienden te spelen en dat wordt een maand na de release van de game nog altijd massaal gedaan. Daarbij helpt het dat de ontwikkelaar actief met content blijft strooien om zo fans continu nieuwe uitdagingen te geven. En de nieuwste uitdaging is om als Aloy uit Horizon Zero Dawn in Monster Hunter World rond te banjeren. Iets dat overigens alleen beschikbaar is voor PS4-gamers.

Aloy in Monster Hunter World

Vanaf vandaag tot en met 15 maart heb je de mogelijkheid om een nieuwe world quest te activeren, waarbij je Aloy als speelbaar personage vrij kunt spelen. De reden waarom dat nu mogelijk is, is omdat Horizon Zero Dawn zijn eerste verjaardag viert. De topgame voor de PlayStation 4 kwam immers een jaar geleden uit en dat is een goede reden voor een feestje.

Monster Hunter World

Voor de nieuwe quest moet je op zoek gaan naar de welbekende Anjanath, die voor deze quest wel een tikkie groter en sterker is en zodoende net wat meer uitdaging oplevert. Om aan de quest mee te doen, moet je wel een Hunter Rank van 11 hebben, wat betekent dat je de game al een tijdje moet hebben gespeeld om toegang te krijgen tot deze nieuwe uitdaging. Daarnaast is het zaak om een aantal keer te voltooien om op die manier genoeg voorwerpen te hebben om het speciale Aloy-armor en de Aloy-pijl-en-boog te maken. Maar dan heb je wel iets tofs.

Monster Hunter World

Monster Hunter World is overigens nog altijd dik de moeite waard om in huis te halen. Lees daarvoor maar onze uitgebreide review die we destijds over de game schreven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speel als Aloy in Monster Hunter World
Sluiten