Media 4 nov 2018 Jan de Raab

Fear Unlimited: Netflix, maar dan alleen voor horrorfilms

Voor de freaks die geen genoeg kunnen krijgen van de betere horrorfilm is er goed nieuws. Onder de welluidende naam ‘Fear Unlimited’ gaat de manier waarop je horror kijkt veranderen. Producent Jan ‘Mr. Horror’ Doense, stelt je vanaf 30 november in staat op via zijn nieuwe streamingplatform veel bekende en onbekende horrorfilms te streamen. Netflix, maar dan enkel voor horrorfilms. De kosten zijn alvast griezelig laag: voor 8 euro per maand lukt het je niet om je bankrekening te laten schrikken.

Onderscheidend vermogen

Fear Unlimited wil zich gaan onderscheiden door zich enkel toe te leggen op het horrorgenre. Honderden horrorklassiekers zullen via het platform worden aangeboden. Met de garantie dat het aangeboden materiaal onvindbaar is op de gangbare streamingkanalen wordt er een stuk exclusiviteit geboden. Zo zul je kunnen kijken naar films als ‘I Am Not A Serial Killer’, ‘Southbound’, ‘The Hallow’, ‘Let the Right One In’ en ‘What The Waters Left Behind’. Het aanbod zal elke maand worden uitgebreid. Daarnaast moet het een ontmoetingsplek worden voor liefhebbers en filmmakers van het horrorgenre.

fear-unlimited netflix streamingdiest voor horrorfilms

Het reguliere aanbod is te beperkt

“Hoewel het horrorgenre momenteel in de bioscopen een ongekende bloei doormaakt, is het aanbod op Video on Demand in Nederland en België nog altijd zeer beperkt. Met Fear Unlimited willen we de fans een plek bieden waar niet alleen een breed aanbod van horrorfilms te zien is, maar waar ook de pareltjes die na het inkrimpen van de dvd- en Blu-raymarkt tussen wal en schip zijn gevallen een plek krijgen”, aldus Doense. Bekijk de dienst hier.

Reageer op artikel:
Fear Unlimited: Netflix, maar dan alleen voor horrorfilms
Sluiten