AliExpress: 5 zonnebrillen met het oog op de betere dagen

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf zonnebrillen uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om zonnebrillen. Omdat we er potdomme voor moeten zorgen dat de zon zich welkom voelt.

Schever “The Obama Model”

Dit is dus het Obama model. Omdat de voormalig president van Amerika (zo onnodig dit, jullie weten toch wel wie het is) precies zo’n zonnebril had. Kijk maar op de productpagina van Schever bij AliExpress. Je kan geen 10 centimeter scrollen zonder Obama’s koppie te zien. Makkelijk scoren natuurlijk, maar daarover wilt Schever geen scheve gezichten zien.

AliExpress zonnebril

BENZEN “El Zonnebrilglasico”

Is het makkelijk om als slogan “Echte mensen dragen zonnebrillen van BENZEN” te nemen. Ja, veel te makkelijk! Daarom doen ze het ook niet. Let op: nu komt er een bruggetje. Wat ze wél doen, is mooie zonnebrillen maken. En zo is het glas weer ovaal.

AliExpress zonnebril

AZB “Wood & Black”

Deze zonnebril is hipper dan hip en goedkoper dan… veel andere zonnebrillen. Dat is dus al een grote plus. Zelfs als je een min sterkte hebt met die lenzen in je oog. Deze uitspraak is weer net zo logisch als de verkooptechniek van Schever. En jou om nu te bepalen of dit verhaal houd snijdt.

AliExpress zonnebril

Schever “Not So Obama”

Wéér Schever?! Ja! Want ze hebben wéér een mooie zonnebril afgeleverd. Dit keer met ietwat rondere glazen. Dat is ideaal voor mensen die geen rechthoekige glazen kunnen hebben. Verdomme Schever, jullie denken ook aan iedereen hè! Sympathieke bazen zijn het.

AliExpress zonnebril

Lukoko “Iron Man Exclusive”

Ook dit merk gaat een partijtje hard op een bekende drager. Want als zeggen ‘Avengers’, dan zeggen jullie… “Goede film! Zin in het volgende deel!” Jaahaa, maar daar gaat het nu niet om. Deze zonnebril is namelijk een Tony Strak (ook wel Iron Man genoemd) original en dat is top. Omdat dat zo super is, mag deze zonnebril als enige afwijken van het format en lekker pontificaal in beeld.

AliExpress zonnebril

Nog meer moois van AliExpress

Op AliExpress kun je dus hele mooi zonnebrillen vinden, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Klik hier voor winterjassen, hier voor koffers, hier voor koptelefoons en hier voor stijlvolle boots. Geld besparen was nog nooit zo gemakkelijk.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 zonnebrillen met het oog op de betere dagen
Sluiten