AliExpress uitgelicht: 5x stijlvolle horloges voor een top prijs

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we stijlvolle horloges uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werkt. Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben kwa belachelijk goedkope, maar echt wel stijlvolle klokjes.

Luxueus Yazole horloge

Het motto van dit merk is “Er werken hier dan wel halve (ya)zole, maar we maken wel mooie horloges”… Belachelijk slecht motto natuurlijk. Het rijmt niet eens. Nee, ze hebben niet echt budget voor een beetje lekkere marketing. Maar goed, hierdoor kunnen ze het zich ook veroorloven dat dit horloge dichter bij de gratis-grens zit dan bij die van een tientje.

AliExpress horloge

Relogio Masculino

Ah, het pronkstuk uit de Masculino collectie. Voor die echte mannen. Relogio is omgekeerd oigoleR en dat slaat net zo weinig als een drol op een drumstel als de prijs van dit klokje. Bestel er gewoon tien, dan zit er vast wel een tussen van kwaliteit.

AliExpress horloge

NIBOSI klokje

Stoer en mannelijk, dat is dit klokje zeker. We vragen ons wel af waarom dit handmodel niet even zijn nagels kon knippen voor de shoot. We zijn niet boos niet, maar wel teleurgesteld.

AliExpress horloge

Kek Gofuly Horloge

Minder dan drie euro! Drie euro! Is toch niet normaal? Nou wel bij Gofuly! Deze sympathieke klokmakers gunnen iedereen een mooi horloge om de pols. Hoeven ze niet te doen, hè? Levensverbeteraars zijn het. Het design van dit klokje is oprecht mooi en de wijzerplaat is uniek. Uniek is niet altijd goed, maar nu wel.

AliExpress horloge

Duobla Geneve

Je kan ook altijd nog zeggen dat je dit horloge op een of andere fancy, high class markt in Zwitserland hebt opgepikt. Kan jou het schelen, jouw leven. Zou zomaar kunnen, toch? Nee oké, niet echt natuurlijk. Maar voor minder dan een euro maakt dat helemaal niet uit. Zelfs Duobla niet.

Reageer op artikel:
AliExpress uitgelicht: 5x stijlvolle horloges voor een top prijs
Sluiten