AliExpress: 5 tablets met een prachtig design en een fijne prijs

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf tablets uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om tablets. Omdat een telefoon soms te klein is en een laptop te groot.

Teclast 10.1″ Tablet PC

Oké jongens, zeg het maar: willen we keiharde specs of een romantisch verhaal bij elke tablet? Nou, omdat er nooit genoeg romantiek is gaan we voor dat laatste*. De grootte van dit scherm is 10 inch en één beetje, weet je. Dat betekent dat elke film die je erop kijkt groots aanvoelt. Zelfs films met Hugh Grant. Geintje natuurlijk.

*Ook omdat de schrijver van dit artikel geen verstand heeft van dat eerste.

aliexpress tablet

Xiaomu Mi Pad 4 Plus

Zowel qua design als naam komt deze het meest in de buurt van de meest bekende tablet. Qua prijs gelukkig niet. Betekent dat dit dan een nep iPad is? Nee, natuurlijk niet. Want het is een Mi Pad. Xiaomi gaat er prat op dat hun tablet meerdere talen ondersteunt en het Nederlands zit daar tussen. Dè is toch wè?! Ah k*t, dat is Brabants.

aliexpress tablet

CHUWI Hi9 Air

Deze heeft ook al zo’n leuk horizontaal design. Die zijn er maar weinig in Nederland, toch? Of vallen we nu door de mand. Na ja, we gaan door. Om eerlijk te bekennen staat deze tablet vooral in de lijst vanwege het sympathieke poppetje met Oreo buikje. Wat verder misschien nog wel leuk is om te vertellen, is dat… Nee laat ook maar. We gaan door.

aliexpress tablet

Aoson S7+

Voor iemand die niets om tablets geeft. Smart move Aoson… smart move…

aliexpress tablet

Lonwalk 2019

Het mooiste design en het grootste scherm voor de laagste prijs: dat heeft Lonwalk toch maar mooi even geflikt. Daar houd het dan ook wel bij op. Of toch niet?! Op dit scherm kunnen namelijk geen krassen worden gemaakt. Handig voor mannen die hun tablet graag gebruiken als onderzetter!

aliexpress tablet

Wil je meer van AliExpress? Dat kan! We hebben inmiddels al een aardig archief opgebouwd aan wekelijkse prietpraat over het Chinese concern. Bijvoorbeeld over vijf hulpmiddelen voor in de gym.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 tablets met een prachtig design en een fijne prijs
Sluiten