AliExpress: 5x speakers met een prijs die als muziek in de oren klinkt

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we speakers met een goede sound uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werkt. Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben qua belachelijk goedkope, maar echt wel functionerende speakers.

Kisronda Wireless Bluetooth Waterproof Speaker ‘Night Black’

Het design lijkt verdacht veel op dat van JBL, maar de prijs lijkt er zeker niet op. Kisronda biedt ze – sympathiek als ze zijn – aan voor een tientje. We kunnen ze wel zoenen hierom. Uiteraard in alle kleuren, en waarschijnlijk ook nog wel met een beetje geur, verkrijgbaar. Er gaat een niet zo’n oude Chinese legende dat elke speaker hoogstpersoonlijk door een Ronda is gekust. Wow.

GGMM D6 Portable Speaker ‘AliExpress Black’

De D6 van GGMM, wat staat voor Giga Goeie Meubel Maker. Maar ja, wie in dit land wilt er nou zijn meubels bij een Indiase meubelmaker halen en daarom gaan ze digitaal. Dat levert deze speaker op van hoogwaardig Scandinavisch design. Dat vinden ze zelf ook, want dat valt te lezen op de site. Werkt in samenwerking met de tweede generatie van de Echo Dot, dus als je die hebt… nou dan zouden wij het voor die 40 piek wel weten hoor.

Lekker verder kijken. Nee is een grapje. Of toch niet…

Anker SoundCore mini ‘Blacker than Black Black’

Lijkt op de vorige, maar dan kleiner. En een ander design. O, en knopjes aan de zijkant en niet bovenop. En een ander merk, natuurlijk. Maar! Wel allebei een blauw lichtje. Zeiden we toch, lijkt op elkaar. Nu voor de helft van de prijs. Van de vorige prijs dan hè.

Anker SoundCore Pro+ ‘White’

Oké, van kleur hebben ze bij Anker weinig verstand. Dat blijkt weer eens. Maar, wel van speakers en wat een unit is dit. 100 procent dat dit veel bekijks gaat trekken als je mensen over de vloer hebt. Met elke watt aan geluid die eruit blaast klim jij verder op de sociale ladder.

Misschien wel goed om te vermelden; wanneer je deze aanschaft is het zeer verstandig om te investeren in een flink beveiligingsapparaat. We willen je niet bang maken, maar inbrekers zijn ook niet achterlijk natuurlijk…

Recable Wood Grain Wireless Bluetooth Speaker Portable Mini Subwoofer Audio Gift Stereo Loudspeaker Sound System Support

Wow. Wat een naam, maar wat terecht ook! Als Messi een speaker was geweest, was dit hem. Je denkt misschien ‘Hé, wat hebben jullie dat gek gephotoshopt! Word ik bedrogen? Ja, dit is optisch bedrog!”, maar nee nee vrienden! Deze speaker staat dus altijd zo. Tuurlijk, je kan ‘m ook neerleggen. Maar, in principe staat ‘ie zo magisch nonchalant op z’n zijtje. En dat voor maar 13 euro. je bent gek als je het niet doet.

AliExpress_speaker

Op Aliexpress vind je niet alleen toffe speakers, maar nog veel meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stijlvolle horloges?

Reageer op artikel:
AliExpress: 5x speakers met een prijs die als muziek in de oren klinkt
Sluiten