AliExpress: 5 smartwatches die zoveel meer zijn dan een simpel klokje

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf smartwatches uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om smartwatches. Omdat het hebben van een telefoon die alles kan niet genoeg is.

Apple Watch Series 3

Laten we maar gewoon beginnen met het beste. Dit is namelijk gewoon dé Apple Watch. Alleen voor een lagere prijs, want Ali deelt wel korting uit. Het is niet het nieuwste model, maar wel een mooie gelegenheid om tegen een lagere prijs een-de-lijk een slim klokje om de pols te regelen.

aliexpress smartwatch

Huami Amazfit Bip Lite

Voor iets minder dan 60 euro is dit eerlijk waar een heel keurig klokje. Vooral als je hem wilt gebruiken wegens zijn sportieve component, doe je een goede koop. Er zijn meer kleuren dan sporten van deze smartwatch, dus neem maar gauw een kijkje. Toe maar.

aliexpress smartwatch

Shaolin Watch Series 4

Ondanks dat dit een serie later is, zegt iets ons dat deze smartwatch van Shaolin een slap aftreksel is van de Apple Watch. Al komt dit vooral ook door de verkooptekst, waarin als een van de grootste pluspunten “kan zowel door mannen als vrouwen, jongens als meisjes worden gedragen” wordt genoemd en de hartmonitor functie niet echt accuraat is en “vooral voor de leuk”. Naja, hij ziet er in ieder geval fraai uit.

aliexpress smartwatch

Lemfo Lem X

Mocht je aspiraties hebben als undercover agent, dan is dit klokje je beste vriend. Deze kan namelijk – nu wordt het bijzonder – filmen in HD – dat was bijzonder hè – en dat kan dan ook nog eens onderwater! Nou, nou, nou… NOU! We kunnen ons nu zo goed voorstellen dat je niet kan wachten totdat de link naar het klokje op je scherm verschijnt… dus daarom, hierbij: de link.

aliexpress smartwatch

Zeblaze Thor 4

Een mannelijk klokje die de naam Thor heeft gekregen; Zeblaze weet wel hoe ze hun zooi moeten verkopen. Goed gedaan Zeblaze, goed gedaan. Nu we het toch over horloges hebben, hoe lang duurt het nog tot Avengers Endgame?

aliexpress smartwatch

Meer AliExpress

Toe aan een verse jeans aan de kont? Klik dan hier. Ben je een fan van technische snufjes en is een smartwatch niet genoeg? Toeval bestaat niet! Hier vind je een lijst met tablets. Gewoon, op AliExpress.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 smartwatches die zoveel meer zijn dan een simpel klokje
Sluiten