AliExpress: 5 klokken voor aan de muur die hun tijd ver vooruit zijn

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf wandklokken uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om klokken voor aan de muur. Omdat niemand het fijn vindt om te laat te komen.

Mega grote klok van Muhsein

Wat is ‘ie groot! Maar wat is ‘ie ook machtig prachtig indrukwekkend! Tuurlijk, je moet er de muren voor hebben, maar als je die in huis hebt: doen! Het is er tijd voor. Je denkt nu vast zoiets als “Och, mijn Dwayne Johnson, wat mag dat kosten?!”. Goed nieuws: je krijgt twee uurtjes gratis, want de klok kost nog een tientje.

AliExpress klokken

LED-klok van CHkosda

Je moet even de tijd nemen om goed naar deze digitale klok wandklok te kijken. Toe maar, wij wachten wel.

Ja? Oh nog niet, sorry.

Mooi hè? Voor in je mancave? Ga maar lekker bestellen, makker.

AliExpress klokken

LED-klok van Digital

Let’s get digital, digital… we wanna get digital, digital… wandklokje is digital… Het had zomaar een jingle kunnen zijn. Deze is ook al zo mooi! Met die vormen en alles, prachtig! Tijd om te bestellen dus.

AliExpress klokken

Europese wandklok van TiTa-Dong

Iedereen met een piraat als opa zal dit nog wel weten van vroeger, maar die malle piraatjes hadden natuurlijk de gewoonte om na hun pensioen het roer van hun schip aan de muur te hangen. Daar keken ze dan nog eens naar wanneer ze met weemoed aan de dagen die achter hen lag dachten. Waar zijn de tijden gebleven dat dit nog gebeurd, dacht TiTa-Dong. Zij komen met deze klok om die tijden te doen herleven.

AliExpress klokken

Metalen bestekbak aan de muur van Timelike

Hoe leuk is deze klok aan de muur voor iedereen die graag kookt, eet of ademt. Op een schaal van ‘ik zeg nog liever mijn Netflix abonnement op’ tot ‘Ajax wint de Champions League’ scoort deze klok een hele redelijke ‘ik eet mijn pasta met de klok aan de muur’. Unieke prestatie!

AliExpress klokken
Reageer op artikel:
AliExpress: 5 klokken voor aan de muur die hun tijd ver vooruit zijn
Sluiten