AliExpress: 5 stijlvolle jeans die je voor een prikkie kunt scoren

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf jeans uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om jeans. Omdat we Nederlands zijn en Nederland is jeansland nummer één.

Semir Slim-Fit Jeans

Dus jij wilt een fijne, goed zittende, altijd-goed jeans aan je kont hebben hangen? Say no more. Deze lange slungel op de foto heeft echt bijzonder lange benen en daardoor oogt die broek wat kort, maar geloof ons: hier is heel weinig mis mee. En voor een tientje maakt het sowieso allemaal niet uit.

aliexpress jeans

Linadoreme Casual Stretch Jeans

“Oké Rico, we willen dat je laat zien dat deze jeans heel stretchy is.”

“Ja, maar hoe moet ik dat doen dan? Gehurkt gaan zitten of zo.”

“Maakt allemaal niet uit. Verzin maar wat. Doe waar jij je goed bij voelt! Maar niet hurken.”

Nou, dan krijg je dus dit. Prima broekie wel hoor!

aliexpress jeans

Burjoline Slim-Fit Jeans

Dit is een jeans zoals de meeste mannen het graag zien. Met een kleur die makkelijk te combineren is en een fit die als gegoten zit. Hartstikke mooi en niets meer aan doen. Ja oké, aandoen. Maar eerst kopen met je geld. Heel gauw.

aliexpress jeans

Rock Can Roll Selvedge Jeans

De duurste denim uit de lijst. Dat zie je vaker bij selvedge, waarschijnlijk omdat ze het waard zijn. Leuk hoor zo’n mannelijke mannen jeans, maar zullen we het even hebben over de merknaam: rock can roll. Is het een verborgen boodschap? Gee idee. Het is in ieder geval fantastisch en er is geen woord aan gelogen.

aliexpress jeans

Semir Cropped Jeans

Dit is natuurlijk ideaal voor de zomer. Lekker nonchy, blote enkeltjes, sneakers eronder… wie doet je dan eens wat? Waarschijnlijk het klimaat, maar daar gaat het nu niet om. Deze jeans is eigenlijk niet echt een jeans, want we zien hier een denim sweatpants. Dat betekent dat ‘ie ook nog eens zit als gegoten. Laat de zomer maar komen.

aliexpress jeans

Meer AliExpress

Ga je binnenkort op vakantie en heb je nog een koffer nodig? Klik dan hier. Kun je nog wel een extra zonnebril gebruiken? Goed nieuws! Die vind je namelijk ook gewoon hier op AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 stijlvolle jeans die je voor een prikkie kunt scoren
Sluiten