AliExpress: 5 hulpmiddelen voor in de sportschool en in je verdere leven

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf items voor in de sportschool uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om fitnessaccessoires. Omdat een beter lijf begint bij een fijn Chinees bedrijf.

FervorFOX Gymnastiek Ringen

Het ziet er zo simpel uit. Maar hoe eenvoudig ze ook mogen zijn, gymnastiek ringen zijn een van de meest veelzijdige, handige en effectieve tools voor een beestachtige workout. Iedereen, van elite gymnasten tot competitieve powerlifters tot mensen die gewoon fit willen blijven tot Sergio Ramos, kan profiteren van het toevoegen van lichaamsgewicht oefeningen met gymnastiek ringen in hun trainingsroutine. Je hebt alleen iets nodig om ze aan op te hangen.

aliexpress fitness

Merkloos Touwtje Van Plezier

Heb je er wel eens bij stil gestaan hoe goor deze touwen zijn waarmee jij je triceps een opdonder geeft? Vanaf nu wel. Er is weliswaar geen onderzoek naar gedaan hoeveel bacteriën er in zo’n ding zitten, maar dat is vooral doordat geen enkele onderzoeker daar zin in heeft. Snappen we ook wel weer.

aliexpress fitness

Jusenda Anti-Slip Tip

Wat is dit dan?! Is het een foamroller? Neen! Zijn het zwembandjes voor knaapjes met ziekelijk dunne armpjes? Nee en sorry als we je nu teleurstellen. Let even goed op, want dit is fantastisch. Deze dingen doe je om de barbell of dumbbells waarmee je aan de slag gaat voor extra grip. Zie het als vervanging van de handschoentjes die sommigen dragen in de gym. Maar dit is natuurlijk veel mannelijker. Kijk dat design! Kijk die kleur blauw! Wat mooi! Fan-tas-tisch.

aliexpress fitness

ZTTY Bokshandschoenen

Als we een ding hebben geleerd van de mooiste bokser aller tijden (je weet over wie we het hebben) is het wel dat je moet boksen met stijl. Aangezien lang niet iedereen capabel genoeg is om het boksen an sich stijlvol uit te voeren, is het slim om te kijken naar mooi vormgegeven bokshandschoenen. Je kan zeggen wat je wilt, maar dat zijn deze wel.

Verder doet dit paar handschoenen vooral dienst als intro voor het onbetwiste hoogtepunt van de dag…

aliexpress fitness

LCQPTW Punching Ball

Laat even alles vallen. Negeer alles en iedereen om je heen en neem het volgende héél goed in jezelf op. Dit onderstaande object is een punching ball. Hoe dit werkt? Je doet de band om je hoofd (nu al leuk) met het balletje aan de kant van je neus. En dan ga je rammen. Ja, je leest het goed. Dit ingenieuze product is bedoeld om jezelf te vermaken en lekker tegen een balletje dat aan je hoofd hangt te boksen. Op een schaal van Sergio Ramos tot Muhammad Ali (die bedoelden we net) scoort dit item absoluut een Rico Verhoeven. Een unicum!

aliexpress fitness

Meer moois op AliExpress

Op AliExpress kun je natuurlijk nog veel meer moois vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie zonnebril voor de aankomende lente? Wij hebben er alvast vijf voor je geselecteerd.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 hulpmiddelen voor in de sportschool en in je verdere leven
Sluiten