Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 28 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 zwembroeken die graag hun debuut in het water willen maken

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf zwembroeken uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om broekjes voor in het water. Omdat de zomer heerlijk zijn ding doet en zelfs het zeewater na afgelopen week een aangename temperatuur nadert.

Zwembroek van Desmiit

Ga jij deze zomer naar het Italiaanse Turijn en wil je lekker mengelen met de locals? Koop dan dit zwembroekje om de Turijnse topclub Juventus te supporten. Zeg je meteen even dat je verre familie bent van Matthijs de Ligt, krijg je nog een wijntje van het huis ook. Mooi man.

AliExpress zwembroeken

Zwembroeken met print van Escatch

Bij de zomerse vrolijkheid hoort eigenlijk ook een net zo vrolijke print, toch? Ben jij het daarmee eens en is jouw motto dan ook ‘een print aan m’n bil is het enige dat m’n hartje wil’… dan is deze zwembroek voor jou. Hij komt in vele kleuren en printjes, dus er zit er ongetwijfeld een voor je bij. Tenzij je iets heel erg stijlvols wil, dan kan je verder zoeken.

AliExpress zwembroeken

Zwembroek van Perimedes

“Denk niet zwart, denk niet wit… denk niet zwart-wit…” Ja leuk hoor, meneer Boeijen, maar dat doen we nu dus even wel. Zolang je geen passie hebt voor fijne stofjes, kan deze zwembroek zomaar jouw beste vriend worden deze zomer.

AliExpress zwembroeken

Zwembroek van 361*

Voor het geval je snel verveelt ben, is deze zwembroek een topper. Wil je er optimaal gebruik van maken, trek hem dan aan wanneer je eigenlijk een bakkie teveel op hebt. Dan komt de zwembroek helemaal tot leven en helemaal tot zijn recht.

AliExpress zwembroeken

Zwembroek van Eussieinq

Soms blinkt iets gewoon uit in zijn eenvoud. Dat zie je hier ook gebeuren. Des te gekker dat het merk met de moeilijkste naam, de simpelste zwembroek maakt. Ach ja, voor die 6 euro maakt het ons ook allemaal niet uit.

AliExpress zwembroeken

Meer AliExpress?

Top, de zwembroek is in de pocket. Wil je zeker weten dat het al tijd is om naar het strand te gaan, dan zijn deze klokken niet overbodig. Oh, en als je dan toch gaat, vergeet dan zeker die zonnebril niet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 zwembroeken die graag hun debuut in het water willen maken
Sluiten