AliExpress: 5 vliegende drones met een droomprijs

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we drones uit. Ja, ze kunnen echt vliegen.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werkt. Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben qua drones met een prijs die met beiden benen op de grond staat.

Kingjoy Quadrocopter 1080p HD

Kingjoy staat niet meteen bekend om hun ijzersterke collectie aan drones. Maar, dat komt meer omdat Kingjoy helemaal nergens bekend om staat. Daar moet verandering in komen, want dit is gewoon een prima ding. Helemaal voor de beginnende ‘droner’ met de pak ‘m beet vijftig euro dat ‘ie moet kosten. 300 meter kan de drone vliegen en dit houdt het beestje 18 minuten vol.

OCDAY Quadrocopter 720p HD

Deze heeft hele kekke led-lichtjes. Leuk voor ‘s avonds. Dus.

Iensoul Intelligent Premium Drone

Een van de duurdere in de lijst, maar dan heb je ook wat hè! Deze heeft een hele leipe camera (1080p HD, 360 graden draaien), maar bovenal is dit een vwo-drone. Doormiddel van GPS is de locatie altijd bijzonder accuraat en kan je hem ook gerust op pad stuur. Met de Return Home functie vindt deze topper ook altijd zijn weg weer terug naar huis.

Phoota 720p HD Folfable Drone

De goedkoopste uit de lijst en het makkelijkst te bedienen. Met een radius van 80 meter verlies je hem ook niet zo snel uit het zicht en dat is ook een fijne gedachte, niet waar? Plus, gewoon lekker makkelijk te bedienen met het telefoontje.

Eachine Wizard Flysky

Ja, deze is dus helemaal fantastisch. Hij ziet er uit alsof die door klas 1B2 tijdens een blokuur techniek in elkaar is geflanst, maar dit is simpelweg een fantastische vliegende camera. Dit is ook de drone die er echt het meest uitziet als een vliegende camera. Ook deze geeft met gemak een lichtshow weg, maar neemt ook nog eens op in 4K. Oprecht een hoogvlieger.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 vliegende drones met een droomprijs
Sluiten