AliExpress: 5 telefoonopladers voor in de auto

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf telefoonopladers voor in de auto uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om opladers voor de telefoon. Omdat je jouw telefoon maar het best kan opladen wanneer je hem toch niet kan mag gebruiken.

Wireless oplader van Baseus

Laten we beginnen met dé telefoonoplader voor onderweg van 2019. Zo horen de opladers tegenwoordig te zijn: fraai design, draadloos, stevig en je ziet het waar het bedoeld is. Je weet meteen: ‘oh, hier hoort mijn telefoon in’. Vinden we dijn. Wat minder fijn is, zijn de gesponsorde Instagram stories van precies deze oplader. Wel van een ander merk hoor, dat dan weer wel. Daar kan Baseus dus eigenlijk niet zo veel doen. In ieder geval: fraaie oplader.

aliexpress telefoonoplader

Mini USB oplader van Ugreen

Mini in formaat, maar groots in design. Zo zien we een lader eigenlijk ook wel graag. Dat je hem gewoon niet ziet. Enige minpunt is dat de oplader werkt met USB, maar een liefhebber van draadloos die daar oplet. Voor 4 euro absoluut de moeite waard. Mocht je liever meer willen betalen voor hetzelfde design (en wellicht een veel betere kwaliteit), dan kan je kijken naar deze van Huawei.

aliexpress telefoonoplader

Oplaadbak van Benks

Wij zijn fan van deze, want deze promoot het telefoon-vrij rijden. Je stopt de telefoon in de gleuf en weg is ‘ie. Je krijgt er dan ook nog eens niet alleen maar veiligheid voor terug, want deze bak – die prima in dat bekerhoudertje in de auto past –  laad ook nog eens mega snel op. Dat allemaal voor nog net geen 20 euro.

aliexpress telefoonoplader

Handige oplader van Baseus

Oké, deze oplader is dan misschien niet draadloos (nee niet misschien is gewoon zo), maar dat maakt ‘ie wel heel makkelijk goed met al zijn pluspunten. Ten eerste kan je er twee telefoons mee opladen. Altijd handig. Daarnaast, hij ziet er tof uit. Super mooi meegenomen. Letterlijk, dus. Maar, dan heeft ‘ie ook nog eens hele mooie knopjes om tussen je muziek te switchen en om telefoongesprekken op te nemen. of heel snel af te kappen als het een rare wending neemt. Wij zouden het wel weten…

aliexpress telefoonoplader

Wireless oplader van Henzarne

Wij zouden namelijk te allen tijde gaan voor deze topper. Qua design onnavolgbaar en de prijs is meer dan redelijk met 20 euro. Hij werkt overigens met magneten, mocht je je dat afvragen.

aliexpress telefoonoplader
Reageer op artikel:
AliExpress: 5 telefoonopladers voor in de auto
Sluiten