AliExpress: 5 stijlvolle chelsea boots waar jij mee vooruit kan

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf paart Chelsea Boots uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om stijlvolle Chelsea Boots. Zowel kwa looks als kwaliteit. Laatst lieten we jullie nog winterjassen zien trouwens, ook geen slecht idee om te hebben in Nederland.

Yomior Wedding Boots

Yomior is een beetje het beperkte neef van Dior: ze functioneren nét even wat minder in het leven, maar je bent er dan ook een stuk minder geld aan kwijt. Ga maar na; als Dior een vrouw zou zijn, dan zal je alles van stal en je creditcard moeten halen om haar te veroveren. Zoveel kapers op de kust, dat is toch niet te doen lieve mensen. Maar ja, dan heb je Yomior. Die is al net zo blij met een grote bucket bij een niet nader te noemen kipboer. Wie doet je dan nog eens wat?

Verder is dit wel gewoon een hele fijne stapper hoor! Van goeien koeienleer (Spreek uit op z’n Drents svp)! Weet niet of dat goed is! Uitroeptekens!

aliexpress chelsea boots

Black Street Holy Laurent

Deze laars van Black Street lijkt dus verdraaid veel op dé Chelsea Boot van Saint Laurent. Maar bij die kan je bij de prijs er nog een nulletje achter zetten. Terwijl bij deze is de kwaliteit veel beter. Tenminste, als je een lage prijs een kwaliteit vindt. Snap je?

aliexpress chelsea boots

YIGER Meister

Bij YIGER zijn ze meester in het vinden van de optimale prijs/kwaliteit ratio als het gaat om grijze ‘suède’ Chelsea Boots die te koop staan op AliExpress. Geen enkel bedrijf is daar zo oké in als YIGER en dat is ook wat waard. Zo’n 25 euro per paar om precies te zijn.

aliexpress chelsea boots

ALEADER POOLOOP

Haha staan er nou gewoon nep UGGS in deze lijst?! Ja. Zijn toch eigenlijk ook een soort Chelsea Boots als je er op een hele gekke manier tegen aankijkt? Mensen die het hiermee oneens kunnen zich melden bij de klachtenbalie van ALEADER. Afdeling ‘POOPOOP’, want zo heet deze pracht en praal. Oefen wel even op je Aziatisch, want dat spreken ze daar.

aliexpress chelsea boots

FEIDUREI ‘Leather Is Better’

Wordt er toch nog even afgesloten met een serieus fijn schoentje hier op Manners. Er is gebruik gemaakt van premium koeienleer en de schoen is met de hand gemaakt. Tijdens het gehele proces van het maken van deze Chelsea Boots stond er salsamuziek door de speakers te denderen, dus er is kans dat je er fabeltastisch door gaat dansen. Maar – en nu willen niet je dag verpesten – de kans is er ook van niet.

aliexpress chelsea boots
Reageer op artikel:
AliExpress: 5 stijlvolle chelsea boots waar jij mee vooruit kan
Sluiten