AliExpress: 5 dikke sneakers voor een prikkie

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we sneakers uit die jouw outfit afmaken. En je portemonnee niet.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werkt. Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben wat betreft sneakers: net zo duur als de sokken die ze beschermen, maar wel van een herkenbare klasse.

Cozy Urban 2018 edition ‘Black’

Lijkt een beetje op de Air Force 1 hè? Nou, niet kwa prijs hoor! Als je de rest van je outfit nou een beetje intoom weet te houden, is dit een fraaie eye catcher. Door de meerdere logo’s op de sneaker krijgt ‘ie een speels effect en sommigen van ons hebben dat soms even nodig. Het leven is een feest, maar je moet zelf je sneakers bestellen. Dat is het motto van Cozy Urban en daar sluiten we ons bij aan.

AliExpress sneaker

Sainimo New and Balanced ‘British White’

Hm, is dit bedrijf toevallig opgezet door een ex-werknemer van New Balance? Iemand die weg is gegaan, nou ja, weggestuurd nadat hij met Priscilla van Inkoop lag te knuffelen voor gevorderden in het shoenpoetshok. Het zou ons niets verbazen. Maar wacht eens… Oh nee joh, laat maar! De ‘N’ is hier omgedraaid! Wat subtiel! Dit is natuurlijk de ‘N’ van Sainimo! Say no more.

FGHFG Kanye Het Zien ‘Black’

We hebben ons door een Katwijks onderzoekbureau laten vertellen dat de beste replica’s ter wereld zijn. Kijk, Yeezy’s zijn natuurlijk top. Maar ook prijzig. Die veter wordt in deze schoen anders gestrikt. Nu is dat helemaal geen uitdrukking en zou je kunnen zeggen dat het nergens opslaat, maar nog geen 30 ekkies betalen voor een paar Yeezy’s slaat ook nergens op. En zo is de schoenveter weer rond.

AliExpress sneaker

Sillay Running ‘Nike White’

Ook deze heeft wat weg van een bekend Amerikaans schoenenmerk. Nou ja, beter goed gejat dan slecht bedacht. Deze sneaker is in elke kleur die maar wilt dragen te koop, dus dat is erg leuk.

AliExpress sneaker

Nike Air Max 97 

Dit is een officiële Nike sneaker. We herhalen: een officiële Nike sneaker. We herhalen: een officiële Nike sneaker. Zo, nu zal het wel duidelijk zijn. Dit pareltje had zomaar in onze wekelijkse sneaker update voorbij kunnen komen. Maar nu is ‘ie hier te koop voor een hele dikke korting en dat is altijd fijn.

AliExpress sneaker

Wil je jouw nieuwe sneakers graag af stijlen met een fraai horloge of vind je ze zelfs zo mooi dat je er een liedje over gaat opnemen? Dan moet dat liedje natuurlijk wel afgespeeld worden via een goede speaker.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 dikke sneakers voor een prikkie
Sluiten