AliExpress: 5 prima en zeer betaalbare smartphones uit het Verre Oosten

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we smartphones uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben las het gaat om smartphones. Vorige week lieten we trouwens wat klokjes zien en dat was een feest om te doen.

Xiaomi Redmi Note 5

Opvolger van de Note 4, dat geen succes was. Maar Xiaomi heeft geleerd van haar fouten en levert met de Redmi Note 5 een pracht toestel af. Xiaomi vindt zelf dat de smartphone niet onder doet voor de iPhone 6. Kijk, dat zijn uitspraken. Met een 5.99″ scherm, een HD display en twee achter- en een voorcamera (tenzij voor jou de achterkant de voorkant is, snap je?) is het beeld op het scherm altijd van kwaliteit. Prijs gaat vanaf iets meer dan 170 hele euro’s.

AliExpress smartphone

ULEFONE Power 3S

Het scherm is 0.01″ groter dan bij de vorige en het heeft een camera meer aan de voorkant. We zeggen niet welke voorkant. Verder is het ook wel gewoon een pot nat, ook kwa de prijs. Kijk zelf maar even wat je doet, wij vinden de vorige (we het over de Xiaomi homie) net iets mooier. Maar ja, wie zijn wij? Manners. Wat?

AliExpress smartphone

OUKITEL U25 Pro

OUKITEL (spreek uit als Joeki thel) is nog een vrije nieuwe speler op de smartphone markt. De telefoon draait het liefst op Android, daar voelt ‘ie zich gewoon het prettigst bij. Mag toch OUKITELLIE. Wat kunnen we hier nog eens meer over zeggen… Oh ja, het heeft een HD scherm en een camera van Sony. En dat zie je Sony terug in de prijs, want hij kost minder dan negen tientjes.

AliExpress smartphone

Cubot King Kong 3

Deze smartphone is waterproof en heet King Kong. Dus. Shut up Cubot and take our money!

AliExpress smartphone

Doogee BL7000

We wilden afsluiten met een absolute knaller. Is niet gelukt. Maar Boogee doet wel gewoon zijn best! En eerlijk, dit is vooral een stijlvol telefoontje. Met z’n leren achterkant… Let je op Apple!? Leer van deze telefoon en doe leer op je telefoon: dat is pas echte innovatie. We hoeven geen apenkop te kunnen hebben tijdens het Facetimen.

AliExpress smartphone
Reageer op artikel:
AliExpress: 5 prima en zeer betaalbare smartphones uit het Verre Oosten
Sluiten