AliExpress: 5 premium horloges die gezien mogen worden

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we premium horloges uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben qua horloges die jouw pols verdienen. We hebben inderdaad al eens eerder horloges laten zien, maar nu komen écht mooie horloges aan bod. Prijs? Vanaf een euro of 200.

Reef Tiger

Reef Tiger, wie kent het niet? Het verhaal achter dit merk is even opmerkelijk als net zelf verzonnen: in een Chinese Artis werkte een Thaise dierenverzorger met een Zwitserse neef op de – je raadt het al – tijgerafdeling. Elke dag om 14:00 uur kon hij het tijgertuintje (zowel de tijgers als het Chinese Artis hadden het niet erg breed) schoonmaken, want dan deden de tijgers sleepy sleepy. Jarenlang ging dit best, tot dat dierenverzorgertje op een dag zijn horloge vergat.

De gevolgen waren desastreus. In plaats van even de tijd te vragen, ging de verzorger genaamd Reef maar gewoon op goed geluk schoonmaken. Veel te laat, want halverwege het poep scheppen kwamen de tijgers alweer naar buiten. “Ren Reef! Ren!”, riepen de andere dierenverzorgers nog. Je vraagt je nu misschien af waarom de andere verzorgers Reef niet hebben gewaarschuwd. Simpel, Reef lag niet zo lekker in de groep.

We zullen je de smerige details besparen, maar Reef zijn hand en pols zijn eraf gebeten. Levensverbeteraar dat die ouwe Reef is, besloot hij zich voor te nemen dat dit nooit voor een ander zou mogen gebeuren. Voortaan moest iedereen altijd de tijd weten. Hij besloot samen te werken met zijn Zwitserse neef en een horlogemerk te starten. Nou ja, en dan krijg je dus dit. Puik klokje.

LJTC Sea-Gull

De schrijver van dit artikel heeft ooit in een Noordwijkse strandtent genaamd De Zeemeeuw gewerkt, dus je snapt wel dat dit horloge erin moest. Enkele specs zijn de diameter van 43 mm en dat het een mechanisch horloge is. Tevens te koop in andere kleurvarianten en je vind ze allemaal hier.

PARNIS

“Maar ik wil helemaal geen zwart bandje, ik wil een zilver horloge…” Dan krijg je dat toch! Een waterafstotend, automatisch, mechanisch, absoluut niet problematisch horloge voor aan de mannelijke pols. Geen zin om te zeggen dat je hem via AliExpress hebt? Geen zorgen, die vraag ga je niet eens krijgen met deze joekel.

WoMaGe

Wonderbaarlijk. Mannelijk. Geweldig. Daar staat dit horloge voor. Wellicht wel het meeste mannelijke klokje van de dag. Wellicht, in de zin dat als je het met deze uitspraak eens bent het klopt. En anders niet. Ook in andere kleuren beschikbaar.

NEDSS

Voor de doorgewinterde zakenman met stijl en de behoefte aan een nieuwe tijdswijzer. Het enige wat we je op het hart willen drukken is, kom je nedss uit en ga ervoor. Maak er een stralende dag van en wees op tijd! Want je bent immers geen echte vent, als je de laatste op afspraak bent.

AliExpress - horloge
Reageer op artikel:
AliExpress: 5 premium horloges die gezien mogen worden
Sluiten