AliExpress: 5 laptoptassen die om elke stijl bewuste schouder passen

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf laptoptassen uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om tassen waar een laptop in past. Omdat je als digital nomad zo lekker flexibel bent.

Laptophoes van Ealotadream 4U

Ben jij iemand die voor nog geen 9 euro de touwtjes (of laptophoes) het liefst zelf in handen heeft? Dan is deze stijlvolle hoes bedoeld voor jouw laptop. Want voordat we overgaan naar de laptoptassen (want daar ging dit artikel toch over?), wilden we jou deze hoes niet onthouden. Met deze hoes onder de arm ben jij helemaal het meneertje.

aliexpress laptoptassen

Laptoptas van Kalidi

Misschien wel de stijlvolste tas uit deze lijst. Daarnaast is ‘ie ook nog eens waterproof. Plus, deze tas heeft zo’n hele fijne zachte binnenkant, waardoor je soms de laptop expres even in de tas doet voor het fijne gevoel. Gewoon, elke keer als je naar de wc gaat of zo. Ze zullen je misschien gek aankijken, maar laat ze maar: zij weten niet hoe zacht jouw laptoptas is… jij wel.

aliexpress laptoptassen

Laptoptas van LSS

Bonuspunten voor het buitenboord vakje. Heel slim en functioneel design. Echt, laptoptassen als deze, die zijn er maar weinig. Kost je ongeveer een tientje.

aliexpress laptoptassen

Laptoptas van ZGPAX

Is het altijd een drukte van jewelste onderweg naar het werk? Voel je eigenlijk altijd de behoefte om die veel te trage vent voor je in de trein/metro/tram/stoep een hoek te geven? Maken we je nu heel erg blij wanneer we zeggen dat dit ideaal kan met deze laptoptas, omdat ‘ie shockproof is? Als je ja-knikt op deze drie vragen, is het wat ons betreft een strak plan om een tientje tegen deze tas te gooien.

aliexpress laptoptassen

Laptoptas van Tagdot

Deze is eigenlijk voor vrouwen. Wat betekent dat ‘ie bizar veel ruimte heeft en je er veel meer dan een laptop in kan doen. Dat is handig. Daarnaast is deze tas best stoer en helemaal niet zo vrouwelijk? En moet je het dus lekker zelf weten of je deze tas koopt. Bestellen kan in ieder geval hier.

Meer AliExpress?

Krijg je maar geen genoeg van onze wekelijkse rubriek vol met meuk van AliExpress? Kijk dan ook nog maar eens naar deze vijf zwembroeken of naar deze vijf koffers.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 laptoptassen die om elke stijl bewuste schouder passen
Sluiten