AliExpress: 5 koptelefoons met een prijs die klinkt als muziek in de oren

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf maal een koptelefoon uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om zeer fijne koptelefoons. Zowel kwa looks als kwaliteit. Laatst lieten we jullie nog winterjassen zien trouwens, ook geen slecht idee met dit weer.

Xiaomi Mi

Wij zijn van mening dat je in het leven altijd voor goud dient te gaan. Voor het hoogst haalbare. Nou, dat doe je natuurlijk niet met deze koptelefoon. Kom op, hij is van Ali. Maar, je gaat toch ook weer wel voor goud. “Wat is het nou Manners?” Ja, weten wij veel. Het is gewoon een mooie koptelefoon die speciaal ontworpen is voor Joel Beukers.

aliexpress koptelefoon

August EP750

Kwa geluidskwaliteit waarschijnlijk de beste koptelefoon uit deze lijst. Ben jij er zo een die verwacht dat er goed geluid komt uit je koptelefoon? Dan is dit je beste optie. Hou je écht van muziek? Ga dan voor deze. Ben je geboren in de achtste maand van het jaar? Hoe leuk is het dan om dit op je oor te hebben!

aliexpress koptelefoon

Tortoyo ‘Wood is Good’

Als het gaat om design heeft Tortoyo zijn zaakjes altijd al goed voor elkaar gehad. Ze zijn bijvoorbeeld ook altijd een zekerheid voor een hoge eindnotering in de design wedstrijden van AliExpress. Nou ja, als die wedstrijden er ook echt daadwerkelijk zouden zijn. Maar daar gaat het niet om. Het hout is een heel fraai detail wat de bestelling 100 procent rechtvaardigt.

aliexpress koptelefoon

Xiaomi Mi Bluetooth

Deze rakker is speciaal voor de mensen die niet bepaald vooraan stonden toen de IQ-punten uitgedeeld werden. Ook niet achteraan hoor, je bent immers slim genoeg om Manners te checken en bij AliExpress te kopen. Maar puur om de middelmaat – laten we het zo noemen – te helpen geeft Xiaomi knetter groot aan wat rechts en links is. Handig!

aliexpress koptelefoon

Yakee Bah

“We geven je een onverwacht mooi geluid,” staat er op de site van Yakee. We weten niet of dit nou een goed of slecht teken is. Waarom zou je immers verwachten dat er slecht geluid uit komt? Wat hou je voor ons verborgen Yakee? Moeten we ons nu zorgen maken? Kom op, vertel dan! Stelletje hufters!

Hij heeft wel mooie knopjes op het oor en verdient daarmee dan ook een plek in de lijst.

aliexpress koptelefoon
Reageer op artikel:
AliExpress: 5 koptelefoons met een prijs die klinkt als muziek in de oren
Sluiten