AliExpress: 5 koffers waarmee elke reis een feest wordt

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we vijf koffers uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om reiskoffers. Ideaal voor een citytrip en best oké voor een enkeltje New York. De koffer dan hè, jij komt gewoon terug.

Feixueer ‘Riwamo’

Laten we beginnen met het beste. Kan het hierna alleen nog maar tegenvallen. Dit is natuurlijk een enorm stijlvolle koffer. Hij doet in alles denken aan op en top koffermerk Rimowa, behalve als het gaat om de prijs. Daarmee prijzen we onszelf weer bijzonder gelukkig. We zeggen niet dat je gek bent als je deze koffer niks vindt, maar we denken het wel.

aliexpress koffer

OLOEY ‘Enormos Dingos’

Als je het leuk vindt om een beetje interessant te doen om niets, dan is dit je koffer. In sommige regio’s maak je wellicht nogal een indruk vanwege de Gucci tint. In andere regio’s verdien je dan weer waanzinnig veel respect, omdat ze er van uitgaan dat zo’n koffer een of ander familieding is. Ach, jij weet wel beter.

aliexpress koffer

Y-ROAD Travel ‘Transformer’

Zit er een geheim nucleair wapen in? Wordt de filmreeks Transformers waarheid, maar dan met lullige koffers in plaats van flitsende wagens? Nee en nee, waarschijnlijk niet. Is dit een vette koffer die je er meteen uit weet te pikken op de rolband? Ja.

aliexpress koffer

KWD ‘Lolly Trolley’

Dit is natuurlijk top. Wordt er ongelofelijk onbekwaam met je koffer omgegaan door het vluchtpersoneel? Kan jou het schelen, er zit toch al een deuk in. Zit er een ontiegelijk nare goochemerd bij je in het vliegtuig die maar zit te janken dat de nieuwste Avengers film nog niet in het mediaschermpje zit? Terwijl die film nog niet eens uit is? Moet je nagaan wat voor nare vent het is hè. Geef je hem toch gewoon even een flinke ketser met je koffer! Daar is ‘ie voor.

aliexpress koffer

90′ ‘Nobody Cares’

Tsja, prima koffer. Beetje saai wel.

aliexpress koffer
Reageer op artikel:
AliExpress: 5 koffers waarmee elke reis een feest wordt
Sluiten