AliExpress: 5 jassen waar jij stijlvol de winter mee doorkomt

De algemene opvatting bij AliExpress is toch dat het een beetje goedkope meuk is. Klopt ook. Kunnen we moeilijk om doen, doen we niet. Maar er is ook zat moois te vinden dat wel van kwaliteit is. Om jou deze barre zoektocht te besparen, gaan wij dit wekelijks doen. Vandaag lichten we winterjassen uit.

Weet je trouwens nog niet helemaal precies hoe AliExpress in zijn werk gaat? Na het lezen van dit artikel van onze vrienden van Want weet je dat dus wel. Dan is het nu tijd voor serieuze kwaliteit voor een serieus fijne prijs. Dus, spring mee op de ome Ali Express en laten we eens kijken wat ze hebben als het gaat om machtig, prachtige winterjassen. Laatst lieten we jullie nog smartphones zien trouwens, ook stuk voor stuk parels.

AYUNSUE – Leren Jas Met Schaap

James Bond had deze kunnen dragen. Ja toch?! Op zo’n missie door de Schotse bergen waar het ontiegelijk, onmenselijk koud is. We zien het helemaal voor ons. Wat we ook voor ons zien, is dat jij deze jas gaat kopen. We zien het ook nog wel gebeuren dat je vervolgens gevraagd wordt om Daniel Craig op te volgen, maar we zien het ook wel weer gebeuren dat dit niet gebeurd. Maar de jas is prachtig.

AliExpress jas

Left ROM – Herenjas

Deze stijlvolle herenjas is ongeveer net zo duur als een goed dagje boodschappen doen. En dan niet eens de ‘zaterdag-boodschap’, nee nee, meer de doordeweekse ‘even-dit-en-dat-halen-boodschap’. Alleen, bij deze jas krijg je geen voetbalplaatjes. Sad. Maar, met deze jas zet jij voorzichtig een stap omhoog op de sociale ladder en dat is net zo veel waard.

AliExpress jas

Mountainskin – Warm Fleece Jack

Iedereen kent wel de gewatteerde spijkerjack’s van Levi’s. Deze lijkt er een beetje op. Kwa model dan. En kwa warm vachtje aan de binnenkant. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze er exact hetzelfde uitzien. Dat klopt niet, maar je kan het wel zeggen. Moet jij weten. Alleen dit jack van het onbekende (onterecht!) Mountainskin is véél goedkoper. Yehes.

AliExpress jas

… – Windproof Puffer

Deze jas is merkloos. Het is compleet onbekend wie deze jas verkoopt via AliExpress. Opeens was die er gewoon, denken we dan maar? Maar het is algemeen bekend dat jassen die ‘fashion’ in de kraag hebben staan – het staat er echt, kijk maar goed – onbetwiste modeklassiekers zijn. Dat geld dus ook voor deze jas die best goed tegen de wind kan. Wow.

AliExpress jas

Brother Wang – Overcoat

De stijlvolste jas van de dag komt van Brother Wang. Dit is een jas die iedereen goed staat en ook bij elke outfit wel matcht. Er is een kans dat bij het dragen het nodige zelfvertrouwen bij je naar boven komt. Let op, dit is een volkomen logische reactie. Echter kan het ook doorslaan in kapsones van heb ik jou daar; probeer dit te vermijden. De jas is beschikbaar in meerdere kleuren. Welke allemaal? Daar mag je lekker zelf achter komen.

AliExpress jas
Reageer op artikel:
AliExpress: 5 jassen waar jij stijlvol de winter mee doorkomt
Sluiten