Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 19 jan 2018

Bloedmooie Alicia Vikander bewijst dat zij de perfecte Lara Croft is

Op het lijstje met seksuele fantasieën staat Lara Croft bij veel mannen fier bovenaan. Niet zo vreemd, want de welbekende archeologe was zo’n beetje de eerste vrouwelijke gameheld. Met haar uitzonderlijk goede looks, strakke lichaam en lust voor avontuur bracht ze het hoofd van menig dertienjarig jongetje op hol. Inmiddels zijn we ouder en wijzer, maar onze liefde voor Lara is nooit verdwenen en dus kijken we reikhalzend uit naar de nieuwe Tomb Raider film.

De voorgaande Tomb Raider films waren niet bepaald topfilms. Natuurlijk waren ze best vermakelijk en zag Angelina Jolie er fantastisch uit, maar dat echte avontuurlijke gevoel ontbrak. Daar gaat nu verandering in komen, want de nieuwe Tomb Raider film gaat terug naar de basis. Hiermee volgt de filmserie hetzelfde pad als de gameserie en laten we hopen dat dit hetzelfde resultaat tot gevolg gaat hebben.

11 bloedmooie actrices die perfect zijn voor de rol van Lara Croft

De jonge jaren van Lara Croft

Terug naar het begin betekent ook terug naar een jongere Lara. Angelina Jolie is daarom geen optie meer. Gelukkig doet de dame die haar gaat vervangen niets voor haar onder. De Zweedse schone Alicia Vikander is namelijk de dame die het stokje gaat overnemen en er zullen maar weinig mannen zijn die daar een probleem mee hebben.

De nieuwe film vertelt het verhaal van de 21-jarige Lara Croft die probeert te achterhalen hoe haar vader is gestorven. Deze zoektocht brengt haar naar een duister eiland voor de kust van Japan. Mocht je de game Rise of The Tomb Raider gespeeld hebben, dan kan dit verhaal je bekend voorkomen. Logisch, want ondanks dat het verhaal niet één op één wordt overgenomen zijn er zeker overeenkomsten.

De nieuwe Tomb Raider

Onlangs verscheen de tweede Tomb Raider trailer en die belooft veel goeds. De film lijkt de sfeer van de game goed te pakken en Alicia Vikander bewijst waarom zij gekozen is als de nieuwe Lara Croft. Of het eindproduct ook daadwerkelijk gaat voldoen aan onze hoge verwachtingen weten we op 16 maart, want dan gaat Tomb Raider in première.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bloedmooie Alicia Vikander bewijst dat zij de perfecte Lara Croft is
Sluiten