Pim Jansen
Pim Jansen Life 28 okt 2020

Model filmt glurende mannen met smartphone in kontzak

Een beroemd Instagram-model laat de wereld zien hoe er dagelijks naar haar billen gekeken wordt. Of Alexas Morgan hier misschien een heel klein beetje aan uitlokking doet, laten we in het midden.

Alexas Morgan is een van de bekendste modellen op Instagram en heeft meer dan 4 miljoen volgers. Ze verdient geld door dagelijks foto’s van haar billen te posten. Maar dat betekent in haar opinie nog niet dat mannen (en vrouwen) ook in het dagelijkse leven ongegeneerd haar derrière moeten bestuderen.

Model filmt mannen die naar haar billen gluren

He Instagram-model is niet de eerste de besten die voorbij loopt in de supermarkt. Ze heeft behoorlijke curves die ze niet bepaald verhult. Nou hoeft dat natuurlijk ook niet, maar mannen blijven mannen. Toch even kijken naar die billen. In mindere mate gebeurt dit bij zo’n beetje alle vrouwen, die in de meeste gevallen niet als lustobject gezien willen worden. We zouden zeggen: denk met de dames mee en probeer dat dierlijke instinct een beetje te temmen. In de onderstaande video zie je hoe het niet moet.

Alex Morgan is geen gemiddelde vrouw en lijkt vooral van de aandacht te genieten. Voordat ze de supermarkt in loopt stopt de ze smartphone in haar kontzak, schudt ze nog eens goed met haar billen en filmen maar. Van de medewerker op de broodafdeling tot de klanten en vakkenvullers; monden vielen open van verbazing. “Welke reactie is jullie favoriet?”, vraagt ze op Instagram.

Alexas Morgan op Instagram

Normaal gesproken voegen we bij dit soort artikelen nog wat stijlvolle foto’s toe van het model in kwestie, maar die moet je in dit geval zelf maar even opzoeken. Wat in ieder geval opvalt is dat het model een opmerkelijke fascinatie heeft voor billen in een supermarkt. Ja, lach er maar om. Met dit soort curves en deze mate van creativiteit heb je tegenwoordig gewoon 4,1 miljoen volgers op Instagram. Tel uit je winst.

Wat Alex Morgan waard is per post op Instagram, is niet bekend. Reken maar dat het om duizenden euro’s gaat. Om een beetje een beeld te krijgen van de miljoenen op social media: bekijk hier wat de tien best betaalde sporters waard zijn per post.

🍑 Maak ook kennis met Nicky Gile, uitgeroepen als de vrouw met ’s werelds mooiste billen!

Reageer op artikel:
Model filmt glurende mannen met smartphone in kontzak
Sluiten