Action, Aldi, Lidl device deal: supersnelle en betaalbare tablet

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een hele betaalbare Medion tablet van 10 inch voor je bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

Medion MD 61078 tablet

Tablets zijn toffe gadgets en kunnen soms verschrikkelijk duur zijn. Gelukkig zijn er ook goedkopere oplossing om je toch de volledige tablet ervaring te geven. Budget supermarkt Aldi biedt zo’n oplossing. Vanaf vijf november kun jij bij de Aldi in de buurt een hele toffe Medion tablet scoren. De Medion Tab is lekker snel, heeft een HD scherm, laadt super snel op en is uiteraard vriendelijk geprijsd.

Het mag dan een budget tablet zijn, aan de specs te zien, lijkt het ons een hele fijne Tab. De MD 61078 heeft een scherm van 25,7 centimeter en draait op Andriod 8.1 oreo. Tussen je game of serie door even het laatste nieuws of een YouTube filmpje checken? Dat is absoluut geen probleem. De Qualcomm Snapdragon 430-processor zorgt ervoor dat het device lekker snel is en dat zelfs de grootste apps makkelijk werken.

Een sterkte batterij en een goede camera

Kijk je graag series of game je veel? Dat is geen probleem voor deze jongen. De batterij gaat lang mee en de MD 61078 heeft een fast charge optie zodat je handheld binnen no-time weer is opgeladen. series, foto’s, video’s en bestanden opslaan is tevens erg gemakkelijk. De MD 61078 heeft een geheugen van 32 gb wat kan worden uitgebreid tot 128 gb.

De tablet is niet van plastic, maar heeft een kwalitatieve metalen behuizing, wat hem niet goedkoop aan laat voelen. Maak je graag foto’s? De Medion MD 61078 heeft een 8 megapixel camera en een 2 megapixel frontcamera. Heel veel tablet voor je geld, en dat gewoon bij de Aldi.

Aldi Tablet

Een fijne tablet voor een prikkie

Dus ben je op zoek naar een betaalbare tablet die veel te bieden heeft? Ga dan volgende week naar Aldi en schaf voor slechts 199.00,- euro deze puike Medion MD 61078 aan.

Ben je toch opzoek naar een high-end model tablet? Dan kunnen we je de Samsung Tab S4 aanraden. De Tab S4 is de perfecte combinatie tussen werk en privé, heeft een prachtig scherm, goed geluid en is razend snel. Wij hebben hem getest en onze review check je hier.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: supersnelle en betaalbare tablet
Sluiten