Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 13 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Aldi, Lidl device deal: deze Gigaset GS160 is de ideale festivaltelefoon

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een toffe Gigaset smartphone voor je gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

Lidl: Gigaset smartphone GS160

Velen onder ons hebben de allernieuwste en allerduurste smartphones in bezit. Super gaaf natuurlijk, je maakt de mooiste foto’s en kan lekker snel internetten en in full HD Netflix kijken. Alleen wanneer je bijvoorbeeld op een groot festival als Lowlands staat of aan het reizen bent, kan je telefoon natuurlijk makkelijker gejat worden of kapot gaan. Daarom nemen wij altijd een festival telefoon mee, een budget telefoon waar je veel mee kan en het minder erg is als die stuk gaat of gejat wordt. We hebben een perfect exemplaar gevonden en dat gewoon bij de Lidl.

De degelijke Gigaset GS160 smartphone biedt ontzettend veel en dat voor een scherpe prijs. De GS160 heeft een fijn scherm van vijf inch en ziet er best stijlvol uit. De GS160 heeft een werkgeheugen van 1 gb RAM, 16 GB intern geheugen (wat uitbreidbaar is) en een Quad Core processor zodat de telefoon lekker snel is.

De absolute pluspunten zijn de camera en de vingerafdrukscanner. De camera is voor het geld prima in orde. Aan de achterkant zit een dertien megapixel camera en de selfiecamera heeft vijf megapixels. Je kan dus prima foto’s van je favoriete band maken of je dronken kop fotograferen met je selfiecamera. Wordt je Gigaset GS160 toch gestolen? Balen natuurlijk maar door de fingerprint security kan niemand behalve jij bij je bestanden.

De Gigaset kan qua kracht en capaciteit natuurlijk niet opboksen tegen smartphones uit het hogere segment maar is een prima tweede telefoon (voor de meesten). Ideaal om mee te nemen wanneer je op grote evenementen staat of aan het reizen bent. Je haalt dit puike telefoontje al voor 99,99- euro in huis.

Gewoon bij Lidl

Wij hebben de GS160 niet zelf getest, maar de specificaties spreken voor zich. Wij gaan er vanuit dat het een degelijke smartphone is die je zeker niet in de steek zal laten. Kopen? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl device deal: deze Gigaset GS160 is de ideale festivaltelefoon
Sluiten