Stuff 13 dec 2018 Marlon Labrie

Action, Aldi, Lidl device deal: dikke Ultra HD (4k) smart-tv voor een scherpe prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een gave Medion Ultra HD smart-tv gevonden bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: Medion Ultra HD (4k) smart-tv

Een goede 4k smart-tv kost normaalgesproken natuurlijk bakken met geld, logisch want het is uitmuntende techniek. Toch hebben wij een puike deal voor je kunnen vinden. De Aldi biedt vanaf zaterdag een dikke Medion Ultra HD (4K) smart-tv aan voor een scherpe prijs.

Medion Ultra HD smart-tv

Deze gave smart tv heeft eigenlijk alles wat je maar wil. De tv is maar liefst 50 inch breed (125.7 cm) en heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Zo kun je dus in Ultra scherp beeld gamen, series & films en uiteraard tv kijken. Naast het prachtige beeldscherm heeft de slimme televisie nog veel meer opties.

smart tv

Zoals gezegd is het een smart tv en dat betekent dat hij ook het internet op kan. Verschillende apps zijn op het apparaat beschikbaar, zoals Netflix en YouTube. Je Google Chromecast heb je dus niet echt meer nodig en kun je misschien doorgeven aan één van je vrienden, die nog geen slimme televisie heeft. Om nog meer content te bekijken is er een geïntegreerde mediaspeler en als je voor later iets wilt opnemen, kan dat op een externe geheugenbron. Verder zijn er drie verschillende HDMI aansluitingen en komen je series extra tot leven als HDR beelden.

Scherpe prijs

Je haalt de Medion (het elektronica merk van de Aldi) voor een relatief scherpe prijs in huis. De smart tv kost je 349.00,- eurootjes en je kan hem vanaf zaterdag 15 december in huis halen.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: dikke Ultra HD (4k) smart-tv voor een scherpe prijs
Sluiten