Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 11 mrt 2019

Aldi, Lidl, Action device deal: Medion 4K smart tv voor een scherpe prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Medion 4K smart tv gevonden bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: Medion 4K smart tv

Een ijzersterke smart tv voor leuk geld, klinkt niet verkeerd toch? Vanaf donderdag 14 maart heeft de Aldi een onwijs toffe smart tv in de aanbieding die een uiterst sterke prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Aldi Medion 4k smart tv

Haarscherp beeld door het LCD scherm

De slimme televisie is van het merk Medion en is uitgerust met een Ultra HD, oftewel 4K, scherm. Dat betekent een resolutie van een mooie 3.840 x 2.160 pixels, wat vier keer meer pixels zijn dan bij een full HD scherm. Het scherm zelf is van de LCD variant en maakt gebruik van LED-backlight technologie om je favoriete series en films tot leven te brengen.

Daarnaast is deze slimme beeldbuis uitgerust met internet waardoor je zeer gemakkelijk je favoriete YouTube-filmpje bekijkt en uren series kan bingewatchen door de Netflix app. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de internetbrowser om de stand van je voetbalclub te checken!

Om het af te maken koop je een zeer zuinige smart tv, hij heeft het A+ energielabel wat hem net wat vriendelijker voor het milieu maken. Uiteraard krijg je er een afstandbediening bij om door het menu te scrollen.

Een scherpe prijs en drie jaar garantie

Vanaf donderdag 14 maart is de Medion smart tv te koop bij de Aldi. De slimme televisie kost je maar 349,- eurootjes wat natuurlijk veel tv voor je geld is! Daarnaast krijg je er ook nog eens drie jaar garantie bij, mocht er iets mis gaan met de tv ben je goed ingedekt. Lijkt dit je wel wat? Ren dan 14 maart naar de Aldi bij jou in de buurt! Meer informatie over de Medion 4K smart tv vind je hier.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl, Action device deal: Medion 4K smart tv voor een scherpe prijs
Sluiten