Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 24 apr 2019

Aldi device deal: een enorme gasbarbecue voor een kleine prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een enorme gasbarbecue gevonden bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: Gasbarbecue Boston Pro 4 turbo II

Het lijkt wel zomer, het kwik is gestegen tot een aangenaam niveau en de biertjes smaken net wat beter met een zonnetje op de kop! Het enige wat we nog missen is een puike barbecue! Mocht je nog op zoek zijn naar een toffe grillmeester? Dan hebben we een gave gasbarbecue gevonden bij de Aldi! Een dikke BBQ voor een kleine prijs.

Aldi gasbarbecue

Een volledige buitenkeuken

Natuurlijk, barbecueën met briketten en kolen is uiteraard mannelijker, maar een gasbarbecue is ook niet mis. Het is gewoon wat makkelijker, geen gedoe met aanmaakblokjes en briketten. Je zet er een gasfles onder en gaan, het is misschien eerder een buitenkeuken dan een barbecue!

De Boston Pro 4 Turbo II is een perfecte gasbarbecue voor deze zomer! Hij heeft een groot grill oppervlakte van 74 x 43 cm wat wordt verwarmd door vier warmtezones! Verder beschikt de grillkampioen over een handig warmterooster, grote zijplanken van staal met poedercoating, een thermometer en kan er een gasfles van 5 kg in de wagen worden geplaatst.

Om het af te maken zitten er vier handige wieltjes onder die eventueel vergrendeld kunnen worden! Om hem langer mooi te houden krijg je er een grote beschermhoes bij en maak je jouw biertjes makkelijk open met de bijgeleverde flessenopener.

Een grote BBQ voor een kleine prijs

Naast zijn uitstekende grill prestaties heeft de gasbarbecue nog een fijne toevoeging, en dat is zijn prijs! Je tikt de Boston Pro 4 Turbo II voor maar 199,- eurootjes op de kop bij de Aldi! Interesse in de barbecue? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Aldi device deal: een enorme gasbarbecue voor een kleine prijs
Sluiten