Action, Aldi, Lidl device deal: super krachtige gaming pc van Medion

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een dikke gaming pc van Medion gevonden bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: krachtige gaming pc van Medion

Vandaag hebben we de ultieme deal voor de gamers onder ons gevonden. Bij de Aldi wordt er vanaf donderdag 20 december een zeer krachtige gaming pc van het merk Medion verkocht. Een pc die alle pc-gamers niet in de steek zal laten door zijn sterke performance.

Aldi gaming pc

Een sterke processor en veel geheugen

Dat dit beest van een pc jouw beste gamepartner in crime kan zijn, is niet gek. De Medion 34135 computer is ten eerste razend snel. Dat komt door zijn Intel Core i7-8700 processor met zes kernen en een 12 MB Intel Smart Cache wat ervoor zorgt dat je pc ongelofelijk snel is. Een grote game als Battlefield 5 zal geen probleem zijn voor deze jongen. Kijk je graag films, series of download je games? Dat is tevens geen probleem voor de gaming pc. De computer beschikt over een geheugen van 1 Terabyte, knappe jongen als je dat vol krijgt.

Goede graphics en snelle wifi

Uiteraard zijn ook je graphics om van te smullen. De gaming pc heeft een AMD RAdeon RX 560 in combinatie met een 2.048MB GDDR5 grafisch geheugen, kraakhelder gamen in 4K! Daarnaast beschikt de krachtige pc over snelle Wi-Fi IEEE 802.11 ac-standaard technologie waardoor je computer ontzettend snel is. Om het af te maken krijg je er ook nog eens een optische muis en toetsenbord bij.

Scherpe prijs

Schrik niet. De krachtige computer is niet extreem goedkoop maar wel scherp geprijsd voor een gaming pc. Je legt voor de krachtige pc 799,- euro neer. Je koopt de computer bij de Aldi vanaf donderdag 20 december.

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: super krachtige gaming pc van Medion
Sluiten