Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 12 mrt 2019

Aldi, Lidl, Action device deal: Medion gaming pc van de Aldi

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Medion gaming pc gevonden bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: Medion Mulitmedia PC

Een oersterke pc waar je jouw favoriete games op kan spelen! De Aldi heeft hem deze week in de aanbieding. De gaming pc is een ware prijsknaller en ideaal voor de gamers onder ons die geen zin hebben om een vermogen uit te geven om hun favo spelletjes te spelen!

Medion flikt het weer, een sterke gaming pc

Het lukt Medion eigenlijk altijd om een een gaaf product te creëren wat ook nog eens goed te betalen is! Zo ook deze mulitmedia pc. Je krijgt onwijs veel pc voor je ekkies. Zo beschikt de gaming pc over uitstekende graphics door de AMD Ryzen™ 5 2400G met Radeon™ RX Vega 11 graphics, heeft de pc een harde schijf van 1 TB, 8 GB werkgeheugen, snelle draadloze wifi en een mulitkaartlezer. Kortom onwijs veel sterke opties voor een budgetmodel.

Gratis toetsenbord en muis

Mocht je nog niet de centen hebben om professionele toebehoren te halen zoals een muis en toetsenbord. Maak je geen zorgen. De mensen van Medion denken overal aan en geven je gewoon een USB-toetsenbord en een optische muis cadeau. Het enige wat jij nodig hebt is een goed beeldscherm en natuurlijk was toffe games!

Heel veel pc voor een scherpe prijs

Natuurlijk, echt een koopje is het niet. Maar als je de Medion Multimedia pc vergelijkt met andere gaming pc’s dan ben je hartstikke goedkoop uit! Je tikt de pc voor het luttele bedrag van 449,- eurootjes op de kop! Ren vanaf 14 maart naar de Aldi bij jou in de buurt en scoor die pc. Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Aldi, Lidl, Action device deal: Medion gaming pc van de Aldi
Sluiten