Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 26 maart 2019

Aldi device deal: Full HD gamen met deze betaalbare 23 inch monitor

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een betaalbare monitor gevonden bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Full HD gamen voor een leuke prijs

Mocht je nu net een nieuwe Playstation of Xbox hebben gekocht maar heb je geen zin om een dure tv aan te schaffen? Dan moet je deze deal zeker even bekijken! Vandaag hebben we een compacte Full HD led-monitor gevonden bij de Aldi die ook nog eens goed te betalen is!

Aldi monitor

Gamen of computeren, het kan allemaal

Mocht je geen grote zak centen hebben om een dikke televisie bij je Xbox te kopen of wil je gewoon een nieuw beeldscherm voor bij je pc? Dan is dit misschien wel het perfecte scherm voor jou. De Akoya led-monitor heeft toffe opties en ziet er ook nog eens netjes uit!

De beeldbuis beschikt over een 23.6 inch Full HD beeldscherm (met led-backlight) wat een resolutie heeft van 1920 X 1080 pixels. Daarnaast heeft het beeldscherm een strak en randloos design waardoor hij perfect op bureau past. Nog een fijn aspect zijn de geïntegreerde luidsprekers die in de monitor zitten en zijn HDMI ingang waardoor je gemakkelijk je spelcomputer aansluit.

Een dikke monitor voor een scherpe prijs

Het laatste en misschien wel het fijnste puntje van de monitor is zijn prijs! Led-monitor Akoya® P55491 (zoals hij echt heet) scoor je voor het luttele bedrag van 119,- eurootjes bij de Aldi bij jou in de buurt! Je moet nog wel even geduld hebben, de monitor ligt vanaf zaterdag 30 maart pas inde winkel! Wil je nog meer informatie? Klik dan hier!

Reageer op artikel:
Aldi device deal: Full HD gamen met deze betaalbare 23 inch monitor
Sluiten