Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 14 jun 2019

Aldi komt met luxe opblaasbare jacuzzi voor weinig geld

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een luxe opblaasbare jacuzzi van Intex gevonden bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi deal: luxe opblaasbare jacuzzi van Intex

Altijd al een jacuzzi in je tuin, veranda of op je dakterras willen hebben? Dan is dit de ultieme kans. Je kan nu een hele luxe opblaasbare jacuzzi van Intex op de kop tikken bij de Aldi, dat lees je goed, de Aldi.

Aldi Intex Jacuzzi

Lekker relaxen in een warme jacuzzi met een koud biertje in je hand, klinkt perfect toch? Dat dachten wij ook. Met deze luxe opblaasbare jacuzzi van de Aldi kan dat gewoon. Het stijlvolle bubbelbad is gemaakt van oersterk materiaal, waardoor hij in de volksmond onverwoestbaar is. Daarnaast heeft de Intex plaats voor vier personen en heeft hij een temperatuurbereik van 40 graden.

Bubbelbad met handige extra’s

Het handige aspect van de opblaasbare jacuzzi van de Aldi is het duidelijke bedieningspaneel, dat je gewoon kan bedienen terwijl je in het bad zit. Daarmee kan je 120 bubble jets aansturen en de verwarming van het bad regelen. De Intex jacuzzi heeft een ingebouwde filterpomp en verwarming en kan maar liefst 795 liter water kwijt.

Aldi Intex Jacuzzi

Om het bubbelbad zo netjes mogelijk te houden krijg je er ook nog een handige opbergtas, een afdekzeil, grondzeil en chloordrijver bij zodat je zo lang mogelijk kan genieten van de bubbelkoning.

Aldi Intex Jacuzzi

Scherpe prijs, uiteraard

Deze complete set scoor je voor een zacht prijsje. Je betaalt namelijk maar 379 euro voor de Aldi jacuzzi. Een super mooie prijs voor zo’n tof apparaat. Meer informatie over het betaalbare bubbelbad vind je hier.

Reageer op artikel:
Aldi komt met luxe opblaasbare jacuzzi voor weinig geld
Sluiten