De ultieme festivalstoel vind je verrassend genoeg bij de Aldi

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de ideale festivalstoel gevonden bij de Aldi, de Air lounger. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: Air lounger festivalstoel

Of je dit jaar nu op de camping van Lowlands, Pinkpop, Amsterdam Open-Air staat of gewoon lekker wil loungen in je eigen tuin, wij hebben de ultieme loungestoel voor je gevonden! Deze zitkoning scoor jij deze week bij de Aldi bij jou in de buurt.

Aldi festivalstoel

Comfortabel en gemakkelijk mee te nemen

De Air lounger heeft twee hele fijne aspecten! Ten eerste zit de ultieme festivalstoel onwijs comfortabel en kan je ook nog eens kiezen uit drie modellen. Zo kan je kiezen uit de peacock style, pillow plus style en sit & fun style Air lounger. Alle drie van de luchtkussens hebben van ongeveer 180 x 80 cm! Je kan dus lekker uitgestrekt uitkateren op jouw favo festival.

Daarnaast is de Air lounger ook nog eens super makkelijk mee te nemen en op te zetten. Doordat het een luchtkussen is vouw je hem gemakkelijk op waardoor je niet meer hoeft te sjouwen met lompe campingstoeltjes. Ook het opzetten is makkelijk. Je hoeft hem alleen maar even vol lucht te zwaaien en je kan plaats nemen als een koning.

Hij kan echt wel wat hebben

Dat deze festivalstoel wel tegen een stootje kan is wel duidelijk! De Air lounger kan namelijk een maximaal gewicht van 200 kilo aan. Je kan er dus zelfs met twee personen op zitten! Kortom een super handig ding wat je overal mee naar toe neemt.

Lekker loungen voor een prikkie

Het laatste en misschien we leukste aspect is zijn prijs! Je betaald namelijk maar 9,99,- voor deze puike lounge stoel! Interesse? Ren dan naar de Aldi bij jou in de buurt! Meer informatie over de loungestoel vind je hier.

Reageer op artikel:
De ultieme festivalstoel vind je verrassend genoeg bij de Aldi
Sluiten