Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 15 mei 2019

Aldi dropt perfecte barbecue voor een prikkie

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de puike barbecue gevonden bij de Aldi die ideaal is voor de aankomende zomer. De beste deal van de dag is vandaag een betaalbare barbecue bij de Aldi.

Aldi: betaalbare barbecue

De zon laat zich deze week eindelijk weer even zien. Dat betekent dat voor veel Nederlanders de kookmodus weer op ‘grillstand’ komt te staan. Mocht die grillstand bij jou wat later op gang zijn gekomen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe grill, dan hebben we een toffe barbecue voor je gevonden bij de Aldi.

Aldi barbecue

Compacte grill, inclusief thermometer

Het formaat van deze BBQ is perfect voor iedereen die niet een al te grote tuin heeft, maar toch lekker wil grillen. Daarnaast heeft de BBQ een aantal fijne extra’s waar wij blij van worden.

Zo beschikt de barbecue van de Aldi over een in hoogte verstelbaar barbecuerooster, een warmhoudrooster dat in de opklapbare deksel verstopt zit, ventilatieregeling, een thermometer, een handgreep en twee wielen voor het makkelijk verplaatsen van de BBQ. En om het af te maken zit beschikt de barbecue van de Aldi ook over een toolbar en flessenopener. Kortom, een handige grillkoning met fijne extra’s voor een scherpe prijs.

Veel grillplezier voor weinig geld

Aangezien de grillmeister bij de Aldi in de schappen weet je natuurlijk al zeker dat deze barbecue je niet de hoofdprijs kost. Daar heb je helemaal gelijk in. Je tikt de barbecue namelijk voor maar 69,99 euro op de kop! De grillkoning ligt vanaf deze donderdag in de schappen en mocht je er één willen bemachtigen? Dan moet je toch echt naar de Aldi rennen. Meer informatie over de BBQ vind je hier.

Reageer op artikel:
Aldi dropt perfecte barbecue voor een prikkie
Sluiten