Al Pacino: ‘Dacht dat The Godfather helemaal niets zou worden’

Wie kent The Godfather niet? Velen zullen ‘m noemen als één van de beste films ooit, mede dankzij de geweldige cast. Juist één van die sterren, Al Pacino, bleek weinig vertrouwen te hebben in de film, zo onthulde hij tegen Daily Mail.

Ter gelegenheid van de 45ste verjaardag van de film kwamen Robert De Niro, Robert Duvall, Diane Keaton, James Caan, Talia Shire, Francis Ford Coppola en Al Pacino bij elkaar om over hun ervaringen te vertellen. De opvallendste quote kwam van Al Pacino.

Toen Diane Keaton vertelde dat het filmen van The Godfather surrealistisch voelde, voegde Pacino er aan toe dat achter de schermen ook een hoop chaos heerste: ‘We kamen terug van het filmen van de bruiloft scene en we begonnen te drinken. We raakten in gesprek over de film en vroegen ons allemaal af: wat moeten we doen? Het is niet meer te redden, dit wordt de slechtste film ooit gemaakt.

Gelukkig voor Al Pacino liep het net ietsje anders. Heeft de acteur deze uitspraken gedaan om de boel een beetje spectaculair te maken? Wij betwijfelen het. C’mon… het is Al Pacino. Het is The Godfather: dat hoeft niet aangedikt te worden, toch? Geniet nog maar eens van deze mooie beelden.

https://www.facebook.com/MannersNL/posts/1501382633265769

Reageer op artikel:
Al Pacino: ‘Dacht dat The Godfather helemaal niets zou worden’
Sluiten