Win! De meest exclusieve kaarten voor alle thuiswedstrijden van Ajax

Na een lange zomer en een WK zonder Oranje inbreng, begon afgelopen week eindelijk het seizoen voor een aantal Nederlandse clubs. Ajax schoot direct goed uit de startblokken door met 2-0 te winnen van Sturm Graz uit Oostenrijk. Met de terugkeer van Daley Blind en de komst van Dusan Tadic belooft het een fantastische seizoen te gaan worden, en daar kun jij bij zijn. Ziggo verloot namelijk twee Golden Seats en wij hebben deze top plaatsen alvast voor je getest.

Iets meer dan een meter. Dat was de afstand tussen ons en de dug-out van Ajax. Het veld lag op een niet veel grotere afstand. Dat is de situatie waarin je verkeert wanneer je plaats mag nemen op de Golden Seats van Ziggo. Dichterbij ga je gewoon niet komen, tenzij je talentvol genoeg bent om zelf bij de Amsterdamse club te spelen. Als voetballiefhebber en fan van Ajax is er geen mooiere plek om dit seizoen alle thuiswedstrijden te beleven.

Het hele seizoen vooraan

Want dat is het: een echte belevenis. Iedereen die wel eens in een stadion geweest is, weet dat thuis voor de buis gewoon niet hetzelfde is als het echte werk. Zeker niet als je zo dicht op de actie mag zitten als wij deden. Helaas zijn deze unieke plaatsen normaliter onbereikbaar voor de meeste fans, maar dit jaar heb je er wel kans op. Ziggo gaat namelijk twee winnaars aanwijzen die beiden twee kaarten winnen. Voor het hele seizoen welteverstaan.

Van de Klassieker tegen Feyenoord tot de beker en wie weet ook nog een aantal Champions League wedstrijden. Als Ajax speelt in de Johan Cruijff Arena zit jij eerste rang. Een unieke ervaring die je niet kunt kopen, maar daar blijft het niet bij. Je bent namelijk ook nog eens welkom in de Ziggo Sports Bar. Voor de wedstrijd geniet je hier van een hapje en een drankje, en word je op hoogte gebracht door oud-spelers en kenners die de wedstrijd voorbeschouwen.

De meeste complete Ajax-beleving

Ook in de rust en na de wedstrijd is de Ziggo Sports Bar de plek om na te praten over wat er allemaal op het veld gebeurd is, en dat doe je niet alleen met je mede-fans. Ook spelers komen na afloop nog even langs om terug te blikken op de wedstrijd. Een completere wedstrijdbeleving is simpelweg niet mogelijk en die plaatsen kunnen dus van jouw zijn. Het hele seizoen lang!

Meedoen

Althans, als je klant bent bij Ziggo. Het enige wat je dan moet doen is naar deze website gaan en je gegevens invullen. Een kleine moeite die je een ongelofelijke prijs kan gaan opleveren.

Reageer op artikel:
Win! De meest exclusieve kaarten voor alle thuiswedstrijden van Ajax
Sluiten