Nice! Brouwers bier komt nu met IPA en Weijzen

Waar speciaalbier eerder iets was voor bierliefhebbers met een sterke voorkeur, pronken de creatieve flesjes nu met regelmaat in de bierstelling van de supermarkt. Speciaalbier heeft een enorme vlucht gemaakt en daar speelt Albert Heijn slim op in. 

Eerder werd het huisbiertje Brouwers gelanceerd. Een toegankelijk volmout pilsje, met een classy uiterlijk. Nu wordt daar een Brouwers 0.0%, Brouwers 2.5%, Brouwers Weijzen en Brouwers IPA aan toegevoegd. Niet verkeerd, zo midden in de lente en vlak voor de zomer.

Om de lancering van de nieuwe bieren te vieren, brengt de supermarktketen een limited edition Brouwers Balkonbar op de markt. Een wat? Een Balkonbar. Hang deze bar simpelweg aan je balkon, vul hem met de nieuwe Brouwersbieren, plof in je relaxte stoel en geniet.

Jij kunt hem winnen

Onder onze lezers verloten wij een Brouwers Balkonbar. Het enige wat jij hoeft te doen, is een essay schrijven over de ontstaansgeschiedenis van IPA en ontdekking van bier in zijn algemeenheid. Nee hoor, grapje. Meedoen is kinderspel. Vul simpelweg het onderstaande formulier in en wie weet chill jij binnenkort met een koud Brouwersbiertje in je handen.

[contact-form-7 id=”361819″ title=”Brouwers bier winactie”]

 

In samenwerking met Brouwers

Reageer op artikel:
Nice! Brouwers bier komt nu met IPA en Weijzen
Sluiten