First look: de Adidas x Cyberpunk 2077 sneakers maken gamers blij

Adidas komt weer eens met een nieuwe samenwerking. Ditmaal niet met Star Wars of Beyoncé, maar met CD Projekt, de uitgever van Cyberpunk 2077. Check de first look van deze futuristische sneakers.

Cyberpunk 2077 is de opvolger van Cyberpunk 2020, een role-playing game die in de gamewereld hoog staat aangeschreven. De nieuwe versie is bij voorbaat al geslaagd, te weten dat Keanu Reeves zijn stem en gelijkenis aan een personage in de game heeft gegeven.

“Het moet wel heel gek lopen als Cyberpunk 2077 niet beste game van 2020 wordt”, schreef onze game-expert Jelle van Es eerder. Maar genoeg over het digitale gedeelte. We willen deze Adidas-sneakers hebben.

Adidas x Cyberpunk 2077 sneakers

Voor de samenwerking is het model X9000L4 als basis genomen. Dit is een comfortabele hybride schoen, die je zowel tijdens hardlopen als in je vrije tijd kunt dragen. De basis van de Adidas x Cyberpunk 2077 sneakers is zwart met een subtiel pantermotief. De paarse en gele accenten geven de schoenen de futuristische dystopische vibe die bij de game past.

Verder beschikken de Adidas x Cyberpunk 2077 sneakers over details uit de game. Nou ja, details: op de linkerschoen staat levensgroot ‘Cyber’, op de rechterschoen ‘Punk’. Subtielere hints vind je op de tong en hiel van de schoenen. Je ziet de eerste negen foto’s in de bovenstaande Instagram-post.

Vermoedelijk vanaf 19 november beschikbaar

Officieel zijn de sneakers nog niet onthuld. Cyberpunk 2077 komt in ieder geval op 19 november uit, nadat de releasedatum al een paar keer is uitgesteld. CD Projekt heeft zijn werkgevers nu tijdelijk opgezadeld met een zesdaagse werkweek, meldt Bloomberg. Dit om te voorkomen dat de game weer wordt uitgesteld. Naar verwachting lanceert Adidas de schoenen rond dezelfde datum. Hou de website in de gaten.

👟 Check ook: Neymar verslaat Messi en Ronaldo met megacontract bij Puma

Reageer op artikel:
First look: de Adidas x Cyberpunk 2077 sneakers maken gamers blij
Sluiten