Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 25 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

De gruwelijke Game of Thrones sneakers van Adidas zijn nu te koop

Als het ooit je wens is geweest om hele dikke Adidas x Game of Thrones sneakers te bezitten, dan toveren we even een glimlach op je gezicht. Ze zijn namelijk sinds kort verkrijgbaar. Het gerucht dat de sneakers op de markt zouden verschijnen ging namelijk al rond sinds de herfst van 2018 en is het dan eindelijk zover.

De collectie bestaat uit zes Ultra Boost 4.0 sneakers. Elk model heeft specifieke details en kleuren die regelrecht zijn geïnspireerd op de succesvolle serie. Zo herken je in elk model Game of Thrones, van een ijzig blauwe en witte “White Walker” -schoen, tot een vurig zwart, rood en oranje paar waarop “Fire & Blood” staat. Wat je favoriete personage in de serie ook is, er is een sneaker die er perfect bij past.

Niet alleen voor de Game of Thrones-fans

Het ontwerp van de sneakers is niet alleen leuk voor fans, maar het feit dat het een Ultra Boost is, maakt het extra speciaal: Ultra Boosts zijn zonder twijfel één van de meest comfortabele sneakers om te wandelen, te rennen of gewoon om mee te doen waar je zin in hebt. De combinatie van deze factoren maakt de Game of Thrones sneaker uniek en een echte must-have.

Wat kosten ze en waar kun je ze vinden?

De sneakers zijn nu te koop, maar verwacht geen budget-prijs. Het prijskaartje vermeld een bedrag van 179,95 euro. Best een aardig bedrag dus, maar dan heb je wel iets unieks aan je voeten. Je vindt deze Game of Thrones sneakers op de website van Adidas of bij andere grote webshops zoals Zalando.

De langverwachte sneakers zullen vrijwel zeker snel zijn uitverkocht, dus houdt daar rekening mee. Snel handelen is ons advies. Wil je ze echt hebben en kun je ze niet via de reguliere verkoopkanalen bemachtigen, kun dan op sites als Ebay waar je ze ongetwijfeld na verloop van tijd kunt aantreffen. Uiteraard betaal je er dan wel de topprijs voor. Wil je alvast weten hoe de verschillende modellen eruit zien, check dat de foto’s hieronder.

House Lannister

The Night’s Watch

House Stark

House Targaryen

The White Walkers

Daenerys

Groot Game of Thrones fan? Dan kun je deze infographic met daarin al het verraad uit de eerste zeven seizoen vast ook wel waarderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Menshealth

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
De gruwelijke Game of Thrones sneakers van Adidas zijn nu te koop
Sluiten