Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 29 okt 2020

Adidas en Baby Yoda bundelen ‘force’ voor heerlijke sneakers

In aanloop naar seizoen 2 van The Mandalorian komt Adidas met de lekkerste sneakers uit de Star Wars-collectie tot nu toe. We doelen op het model The Child x Superstar, een ode aan Baby Yoda. Maar daarmee houdt het nog niet op.

The Child, in de volksmond Baby Yoda genoemd, is een fictief personage uit Star Wars-serie The Mandalorian. Het schattige groene wezentje met onmetelijk veel kracht is van hetzelfde ras als Yoda. Hij is geadopteerd door premiejager Din Djarin (Mandalorian), al was hij eerst een target. Baby Yoda is het enige personage dat naast Din Djarin in alle acht afleveringen seizoen 1 was te zien en groeide in no-time uit tot een nieuw icoon binnen de popcultuur. Logisch en meer dan terecht dat Adidas hem zijn eigen sneakers schenkt.

The Child x Superstar

Om te beginnen met The Child x Superstar. Het klassieke model van Adidas heeft een subtiele make-over gekregen. De lichte tint groen refereert naar de kleur van Baby Yoda en verder zitten de schoenen vol details. Zo staat een grafische versie van zijn hoofd afgebeeld op de sneakers. De begeleidende tekst daarbij is: The force is strong with this little one. Check ook de binnenzolen, het lipje op de tong en de verpakking. Alles klopt.

adidas, the child x superstar, baby yoda, sneakers
adidas, the child x superstar, baby yoda, sneakers
adidas, the child x superstar, baby yoda, sneakers

The Child mag dan Baby Yoda genoemd worden, hij is wel al 50 jaar oud. Net als het model Superstar van Adidas. Veel beter dan met deze speciale sneakers kun je dat jubileum niet vieren. Vanaf 1 november zijn de schoenen beschikbaar voor 99,95 euro. Via de website van Adidas kun je een herinnering instellen.

Meer Baby Yoda-sneakers van Adidas

Zoals gezegd houdt het niet op bij het model The Child x Superstar. Adidas komt ook met twee versies van de Top Ten in Baby Yoda-stijl. Deze koop je voor respectievelijk 79,95 euro en 89,95 euro. Tevens vanaf 1 november verkrijgbaar.

Top Ten The Child, Schoenen Beige, adidas

Deze heerlijke Mandalorian-sneakers zijn een aanvulling op de reeds bestaande Star Wars-collectie. Bekijk ook de Prinses Leia x UltraBOOST, Luke Skywalker x Stan Smith, Boba Fett x Top Ten Hi, Stormtrooper x Nite Jogger en Chewbacca x Hi Star.

⚔️ Check ook: Verplicht Star Wars-kijkvoer voor je begint aan The Mandalorian seizoen 2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adidas en Baby Yoda bundelen ‘force’ voor heerlijke sneakers
Sluiten