Kijken: Adam Sandler speelt in gratis korte film van regisseurs Uncut Gems

Bij Adam Sandler denk je waarschijnlijk meteen aan flauwe komedies die niet snel een Oscar zullen winnen. Uiterst vermakelijk popcornmateriaal, maar ook niet meer dan dat. Toch wist hij eind vorig jaar vriend en vijand te verrassen met de Safdie broers.

Adam Sandler 2.o

In samenwerking met die regisseurs leverde hij Uncut Gems af, een film over een juwelier die in geldproblemen raakt. Het resultaat? Lovende recensies, nominaties voor prestigieuze prijzen en hoge posities in toplijstjes met de beste films van 2019. En, niet geheel onbelangrijk, het bewijs dat Adam Sandler een hele goede acteur is.

Je hoefde overigens al geen medelijden met Sandler te hebben. De comedian leverde de afgelopen jaren meerdere komedies voor Netflix af, die keer op keer bovenaan de lijstjes van best bekeken Netflix Originals stonden.

Goldman v Silverman

We hebben goed nieuws voor je: eind deze maand komt Uncut Gems op Netflix uit. Je hoeft dus niet maanden te wachten op een Blu-ray release. Wil je toch nu al het ijzersterke acteerwerk van Sandler ervaren? Dan hebben de Safdie broers een mooie verrassing voor je: Goldman v Silverman.

Dat is een korte film van minder dan zeven minuten die je gratis hieronder kunt checken. Met, natuurlijk, Adam Sandler in de hoofdrol. De korte film vertelt het verhaal van Rob Goldman en Al Silverman. Twee kunstenaars die op straat optreden en heftig met elkaar concurreren om de aandacht van toeristen op Times Square.

Adam Sandler speelt Rob Goldman, en regisseur Benny Safdie neemt de rol van Al Silverman op zich. De twee kunstenaars vechten het uit zonder hun act op te breken, wat tot behoorlijk akward en komische situaties leidt.

Een uiterst vermakelijk tussendoortje, in afwachting van Uncut Gems. Hopelijk werken de Safdie broers en Sandler in de toekomst vaker samen, want dit soort pareltjes smaken absoluut naar meer!

Reageer op artikel:
Kijken: Adam Sandler speelt in gratis korte film van regisseurs Uncut Gems
Sluiten