Action, Aldi, Lidl device deal: Ventilatorkachel voor de koude winterdagen

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een hele betaalbare Medion tablet van 10 inch voor je bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

Lidl: Parkside Ventilatorkachel

De ongure novemberdagen komen er weer aan en het is dus zaak om de kou extra goed buiten de deur te houden. Daarvoor is deze robuuste ventilatorkachel van de Lidl het ideale hulpmiddel. Met dit apparaat van het merk Parkside maak je elke kamer in een handomdraai lekker warm. De ventilatorkachel maakt de lucht namelijk warm en verspreidt deze warme lucht vervolgens door de ruimte. Hiervoor heeft deze ventilatorkachel twee heteluchtstanden. Een van 1500 en een van 3000 watt. Ook is hij voorzien van een traploos regelbare thermostaat.

Lidl ventilatorkachel

Ook handig in de zomer

De kachel is makkelijk te verplaatsen dankzij de draaggreep en kan overal neergezet worden op de stevige poten met rubberen randen. Ideaal dus om jezelf warm te houden tijdens het klussen in een koude garage bijvoorbeeld. Als je dan uiteindelijk de winter overleeft hebt, wordt de ventilatorkachel niet overbodig. Hij is namelijk ook in de zomer in de koudeluchtstand gebruiken voor wat heerlijke verkoeling. Waar je de ventilatorkachel ook voor wilt gebruiken, je kunt het ding bestellen in de Lidl webshop voor 39,99 euro. Hiermee krijg je een korting van 10 euro op de normale prijs. Bestel hem hier.

Lidl ventilatorkachel

Degelijk merk

Het Duitse merk Parkside is vaker te vinden bij de Lidl. Het maakt hele degelijke robuuste producten die lang meegaan, voor een hele lage prijs. Parkside staat al jaren bekend als een goed merk met een hele fijne prijs/kwaliteit verhouding. Geroemd als producent van goed gereedschap voor de beginnende klusser, met Parkside weet je dat je waar voor je geld krijgt.

 

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: Ventilatorkachel voor de koude winterdagen
Sluiten